Demet Şener: İbrahim'le barışmamız mümkün değil

Demet Şener ve Atıl Kutoğlu, İstinyePark'ta bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Demet Şener: İbrahim'le barışmamız mümkün değil

İstinyePark İstanbul Shopping Fest'in önceki gün konukları podyumların en güzel mankenlerinden Demet Şener ve ülkemizi dünyada gururla temsil eden modacı Atıl Kutoğlu'ydu. 



Demet Şener ile Atıl Kutoğlu, 'Moda ve Kadın' konulu söyleşide İstinyePark ziyaretçileriyle buluşarak merak edilen tüm soruları yanıtladı. 



BARIŞMA MÜMKÜN DEĞİL



Eşi İbrahim Kutluay'a açtığı boşanma davası devam eden Demet Şener, "Yeniden barışmanız mümkün olur mu" sorusuna "Boşanma davasını açalı 10 ay oldu. Yeniden barışma, bir araya gelme söz konusu değil. Hiçbir şekilde yeniden biraraya gelemeyiz, Benim kararım net" dedi. 



ARTIK ÖNÜME BAKIYORUM



Şener, bir izleyicinin "İbrahim Bey özür dilese, kendini affettirmek için herşeyi yaparsa yine de barışmaz mısınız" sorusuna, "Yapmadığı ne malum ama yaptıkları sonucu değiştirmez. Benim kararım kesin. Davayı açalı 10 ay oldu. Artık önüme bakıyorum" diyerek barışma konusuna nokta koydu. 



ÜÇÜNCÜ KEZ ANNE OLMAK İSTERDİM



Kızı İrem ve oğlu Ömer'in herşeyleriyle ilgilendiğini söyleyen Şener, "Çocuklarınız büyüdü, herşey yolunda gitseydi üçüncü kez anne olmak ister miydiniz" sorusunu "İsterdim, çocukları seviyorum. Gerçi ikisine ancak yetiyorum. Herşeyleriyle ilgileniyorum. Çocuk yetiştirmek kolay değil. Bazen ikisine aynı anda yetişemediğim oluyor" diye cevapladı. 



RAŞİT BAĞZIBAĞLI'NIN DÜŞTÜĞÜ DURUMA ÜZÜLDÜM



Son dönemde gündemden düşmeyen Fahriye Evcen ve Neslihan Atagül'ün benzer gelinlikler giymesi tartışmasına iki ünlü isim de dahil oldu. 



Bir izleyicinin "Fahriye Evcen ile Neslihan Atagül'ün gelinlikleri birbirine çok benzetildi. Fahriye Evcen'in gelinliğini diken Raşit Bağzıbağlı çok eleştiri aldı. Bu konuda ne düşünüyorsunuz" sorusuna Atıl Kutoğlu, "Bazen böyle durumlar, benzemeler olabiliyor. Ama bir modacı her zaman özgün olmalı. Ben bir şey yaparken kendi fikrim bile olsa, eğer onun daha önce yapıldığını veya bir şeye benzediğini hissedersem hemen koleksiyondan çıkarıyorum. Bazen de farkına varmadan size benzer bir şeyler yapanlar da çıkıyor. Raşit'in düştüğü duruma üzüldüm" dedi. 



GELİNLİĞİN BÖYLE KONUŞULMASI ÇOK ÜZÜCÜ



Demet Şener ise "Gelinlik çok özel bir şey. Eminim bilerek böyle bir şey olmadı ama denk gelmiş. Üzücü birşey gelinliğin böyle konuşulması..."diye konuştu. 



TEK GELİNLİK BANA YETTİ DE ARTTI BİLE



Demet Şener, "Son dönemde ünlü gelinler düğünlerinde 3-4 farklı gelinlik giyiyor. Bununla ilgili ne düşünüyorsunuz" sorusuna "Ben tek gelinlik giydim. Yıldırım Mayruk hazırlamıştı gelinliğimi. Bana tek gelinlik yetti de arttı bile" dedi. 



KALDIĞIM YERDEN DEVAM EDİYORUM



Eşine açtığı boşanma davasının ardından işlerine ağırlık veren Demet Şener, "Çağla Şıkel de sizin gibi iki çocuk doğurmasına rağmen podyumlardan hiç kopmadı, siz neden ara verdiniz" sorusuna, "Ben de özel defilelerde yer alıyorum. Evlendikten sonra Türkiye'de yaşamadığım için biraz uzak kaldım. Türkiye'de yaşasaydım mesleğime devam ederdim. Şimdi de kaldığım yerden devam ediyorum. Beni podyumlarda çok sık göreceksiniz artık" yanıtını verdi. 



KADINLARI BİLİNÇLENDİRMEK İÇİN TÜRKİYE'Yİ DOLAŞACAĞIZ



Ünlü manken yeni bir projeye başlayacağını belirterek, "Avukat Aslı Hatemi'yle birlikte Kansersiz Yaşam Derneği yararına 'KADIN VE HUKUK' konulu bir projeyle Türkiye'yi dolaşacağız. Kadınlar haklarını bilmiyor ve kendilerini savunamıyor. "Bu bizim görevimiz" diyerek kadınları bilinçlendirmek için adım adım kadınlarımızla buluşmaya gidiyoruz. Boş işlerle değil faydalı işlerle uğraşacağız" dedi.



İŞTE, DEMET ŞENER'İN FORMDA KALMA SIRLARI:



ÇİKOLATAMI EVDE KENDİM YAPIYORUM



İncecik fiziğiyle dikkat çeken Şener, formda kalma sırrı soruldu. Şener, soruyu şöyle yanıtladı: "Genetik olarak ince yapılıyım. Spor hayatımın vazgeçilmezi. Yaz gelriken diyet yapanlardan değilim. Her zaman sağlıklı beslenme taraftarıyım. Diyet kelimesine karşıyım. Hayatımdan hiçbir şeyi çıkarmıyorum. Tatlı yemeyi çok seviyorum ama tatlılarımı beyaz şeker kullanmadan kendim hazırlıyorum. Hurma ve kuru meyve kullanıyorum. Çikolatamı bile kendim yapıyorum. Mevsimine göre sebze tüketiyorum. Balık ağırlıklı besleniyorum."



BİKİRİMLERİMİ GENÇLERE AKTARMAK İSTİYORUM



Demet Şener, "Bir moda okulu açmayı düşünüyor musunuz" şeklindeki soruyu "Bizim zamanımızda bu işler bu kadar profesyonel değildi. Biz kendi yolumuzu kendimiz bulduk. Ben Dünya Güzellik Yarışması'na giderken bile çoğu şeyi kendim topladım. Modacılardan kıyafetler istedim. Saçımı makyajımı nasıl yapacağımı bile bilmiyordum. O yüzden kadının kendine yakışanı bulması için yardımcı olacak imaj çalışması yapabilirim. Çünkü artık bu yaştayım, birçok insandan daha iyi yerlere ulaşabiliyorum. Bu konuda genç hanımlara yardımcı olabileceğim bir sistem kurabilirim" diye cevapladı. 



VİCTORİA SECRET MANKENLERİNDEN FARKLI DEĞİLİZ



Ünlü manken, "Victoria Secret modellerinin arasında neden Türk mankenler yok. Olsaydı kim olurdu" sorusuya "Çağla olurdu, ben olurdum. Birçok Victoria Secret modeliyle aynı defileye çıktım. İnanın bizden farklı değiller. New York Moda Haftası'nda bütün basın bana "Kim bu" diye geldi. Bizim hiçbir farkımız yok. Yurtdışında gitmiyoruz çünkü burada çok iyi para kazanıyorsun, herkes tarafından isteniyorsun. Burada garanti iş varken kimse yurtdışına gidip no-name olmayı istemiyor. Bu da çok normal" cevabını verdi. 



DÜNYACA ÜNLÜ MODACI ATIL KUTOĞLU



VİYANA'DA İKİ YENİ BUTİĞİM AÇILIYOR



Dünyada Türkiye'yi büyük bir başarıyla temsil eden modacı Atıl Kutoğlu, "Uluslararası bir başarınız var. Ne yaptınız da bu farkı yarattınız" sorusuna "Viyana'da öğrenciyken tramvayda rastladığım Viyana Belediye Başkanı'ndan destek istedim. İlk defilemi Viyana Belediyesi'nin desteğiyle gerçekleştirdim. Sanıyorum yurtdışında başarılı olanız için kendi tarzınız olması lazım. Ben bunu Türk motiflerini çok modern bir şekilde modaya aktararak yakaladım diyebilirim. Yurtdışında sanatçıya çok değer veriyorlar. Yarıtıcı bir iş yapıyorsanız, sizi destekliyorlar. Bu çizgide de devam ettirmeye gayret ediyorum. Şimdi Viyana'nın merkezinde iki yeni butiğimiz açılıyor" yanıtını verdi. 



AJDA PEKKAN'I HAYAL EDEREK ÇİZİM YAPARDIM



Kutoğlu "Türkiye'de eniyi giyinen sanatçı kim" soruna ise şu yanıtı verdi: "Nebahat Çehre ve Ajda Pekkan'ın tarzını çok beğenirim. Modaya ilk adım attığım ortaokul yıllarında Ajda Pekkan'ın kıyafetlerinden, kendini yenilemesinden hep çok etkilenmişimdir. Zaman zaman onu hayal ederek çizimler yaptığımı hatırlıyorum."



HADİSE BALIKETLİ AMA FIKIR FIKIR



Bir izleyici Atıl Kutoğlu'na "Hadise'ye rüküş diyorlar. Siz nasıl buluyorsunuz" diye sordu. Kutoğlu "Hadise'nin tarzını beğeniyorum. Hafif balıketi ama fıkır fıkır. Beğendiğim kıyafetleri oluyor" dedi. 



ATIL KUTOĞLU'NDAN ŞIK OLMANIN SIRLARI



Hanımların şık olmak için gardroplarında mutlaka olması gerekenleri de anlatan Kutoğlu, "Siyah küçük elbiseler ve jeanler olması lazım. Deri çok moda. Deri bir pardüse mutlaka olmalı. Ayrıca payetli bir parça da bulundurulmalı. Elbise olabilir, bluz ya da tunik olabilir ama payet mutlaka olmalı" şeklinde konuştu. 



TÜRK KADINLARININ KENDİLERİNE GÜVENLERİ ARTTI



"Türk kadınlarının tarzını nasıl buluyorsunuz" diye bir soru yöneltilen Atıl Kutoğlu, "Son yıllarda Türk kadınlarının kendilerine güvenleri çok arttı. Herkes kendine bakıyor, herkes spor yapıyor. Gündemi, modayı takip ediyor. Türk kadınının bir bilinci var. İşi bilenler, vücudunu iyi tanıyor. Kendine yakışanı biliyor. Aksesuar kullanmakta çok başarılılar. Sadece zaman zaman aşırıya kaçma tehlikesi var Türk kadınında. Ona dikkat ettikleri takdirde, dünyada ses getirecek güzel şık kadınlarımız olacaktır diye düşünüyorum" dedi. 



MÜŞTERİMİN ÜZERİNE YAKIŞMAYAN KIYAFETİ ASLA GİYDİRMEM 



Müşterilerini giydirirken çok titiz davrandığını bilinen ünlü modacıya bir izleyici "Bir hanım üzerine yakışmayan bir kıyafet yapmanızı istese ne yaparsınız" diye sordu. Kutoğlu bu soruyu "Bir hanıma üzerine yakışmayan bir kıyafeti asla giydirmem. Önce kibar bir kendisini ikna etmeye çalışırım ama ikna edemiyorsam özür dileyip, onu gerçekleştirmem. Çünkü benim alacağım sorumluluk önemli. O kişi Atıl Kutoğlu imzasıyla bir yere gidecekse görüntünün benim onaylayacağım bir görüntü olması lazım" şeklinde yanıtladı. 



DEMET'E ÖZEL AYAKKABI YAPARIM



Atıl Kutoğlu, Demet Şener'le ilgili kimsenin bilmediği bir konuyu açıkladı. Ayakkabılara düşkünlüğüyle bilinen Demet Şener'le ilgili, "Kimse bilmez ama Demet'in ayakları 36 numaradır. Bizde mankenlerin boylarından dolayı ayakkabılarımız 38'den başlar. Demet benim defileme çıkacağı zaman ona özel


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin