Demet Evgar yeni reklam filmiyle ekranda

Ünlü oyuncu reklam yüzü olduğu markanın yeni reklamında rol aldı.

Google Haberlere Abone ol
Demet Evgar yeni reklam filmiyle ekranda

Ünlü oyuncu Demet Evgar, kadınların özel günlerinde kendilerine koydukları kuralları kaldırmak için Kotex ile birlikteliğine devam ediyor.



Evgar'ın yer aldığı yeni Kotex reklamı ekranlarda dönmey başladı.



Ogilvy & Mather Reklamcılık'ın hazırladığı reklam filminde; Evgar, kız yurdundaki yatakhanede, yoga dersinde ve eve dönüş yolunda bir metro vagonunun son yolcusu olarak ekrana geliyor ve özel gününde haraket edememekten şikayet ediyor.



Kotex, marka yüzüDemet Evgar ile birlikte bu sene mesajını biraz daha ileriye taşıyor ve kadınları kurallarını kaldırmayan arkadaşlarına yardımcı olmaya çağırıyor. Kotex’in kadınlar ile buluşturduğu mikro sitesi kurallarikaldir.com'u ziyaret eden kullanıcılar, seçtikleri arkadaşlarına kaldırmaları gereken kuralları söyleyen mesajları, eğlenceli kısa videolarla iletebiliyorlar. İsme göre kişiselleştirilebilen videolarda Demet Evgar, arkadaşlarının talebi üzerine onları kurallarını kaldırmaya davet ediyor.



Yeni reklam filmi ve viral videolar ile ilgili Demet Evgar; "Geçtiğimiz yıl Kotex ile birlikte özel gün kurallarına karşı çalışmalar yaptık. Birçok kadının özel gün kurallarını kaldırmaları için onlara ilham verdik. Bu yıl, hala özel gün kurallarını kaldırmamış olan kadınlara hem yeni televizyon reklamı hem de kurallarikaldir.com mikrositesi aracılığyla ulaşmayı hedefliyoruz. www.kurallarikaldir.com’u ziyaret eden kadınlar, canlandırmış olduğum  videolardan seçtiklerini arkadaşının ismine özel olarak iletme şansını elde ediyor. Böylece kuralları bu kez hep beraber kaldırıyoruz" dedi.



 



 




Etiketler demet evgar kotex
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin