Demet Evgar hangi ünlü markanın reklam yüzü oldu?

Ünlü oyuncu, son olarak Aile Arasında filmindeki performansıyla göz doldurmuştu.

Google Haberlere Abone ol
Demet Evgar hangi ünlü markanın reklam yüzü oldu?

Lay’s’in yeni marka yüzü, sevilen oyuncu Demet Evgar oldu. Çok sevilen 'Lüküs Hayat' şarkısı ilk kez Lay’s’in reklam filminde kullanıldı. Lay’s’in yeni reklam filminde rol alan Demet Evgar bu şarkının reklam filmine özel versiyonu “Çıtır Hayat”a sesiyle renk kattı. “Lay’s ile Hayat Çıtırında” kampanyasının reklam filminin kamera arkası keyifli görüntülere sahne oldu.



Lay’s, Demet Evgar ile bir dizi reklam serisi için bir araya geldi. Demet Evgar “Lay’s ile Hayat Çıtırında” reklam filminde sevilen şarkı Lüküs Hayat’ın reklam filmine özel versiyonu “Çıtır Hayat”ı seslendirdi. Hayatın keyifli anlarına lezzet katmaya odaklanan reklam filmi, günlük hayatın eğlenceli anlarını izleyiciye yansıtmayı hedefliyor. Bugün, 16 Ocak Salı akşamı yayınlanacak reklam filminde Demet Evgar, Lay’s in tadıyla ve çıtırtısıyla hayatımıza lezzet kattığını ön plana çıkarıyor. “Lay’s ile Hayat Çıtırında” reklam kampanyası, Titrifikir tarafından hazırlandı, prodüksiyonu Kala Film tarafında yapıldı ve reklam filminin yönetmen koltuğunda Cemal Alpan yer aldı.



Ünlü oyuncu Demet Evgar; “Lay’s benim en sevdiğim atıştırmalıkların başında geliyor. Bu anlamda sevdiğim bir marka ile iş birliği yapmaktan dolayı mutluyum. Hem enerjik, hem dinamik, hem de eğlenceli bir reklam filmi oldu. Bu enerjinin izleyenlere de geçeceğine inanıyorum” dedi.



PepsiCo Türkiye Kıdemli Pazarlama Direktörü Evrim Şen ise konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Türkiye'nin farklı bölgelerinde çiftçilerle özenle yetiştirilmiş patateslerden üretilen Lay's, dünyanın en çok tercih edilen cipsi olarak öne çıkıyor. “Lay’s ile Hayat Çıtırında”reklam filminde Demet Evgar’la çalışmak istememizin en büyük sebebi Demet Evgar’ın doğal ve eğlenceli kimliğinin yanı sıra Türkiye’nin en başarılı oyuncularından biri olması. Ayrıca son 2 yılda 10’un üzerinde reklam teklifi olmasına rağmen ilk defa Lay’s reklamında “Lüküs Hayat” eserinin kullanılmasına izin veren Cemal Reşit Rey varislerine, editörü Median Müzik Edisyon’a ve Portal Rights Management'a teşekkür ederiz. Bu reklam filminin izleyiciler tarafından çok beğenileceğini düşünüyoruz.”



Demet Evgar hangi ünlü markanın reklam yüzü oldu?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin