'Demet Akalın doğru olanı yaptı!'

Hürriyet Magazin Konseyi, haftanın öne çıkan olaylarını değerlendi.

Google Haberlere Abone ol
'Demet Akalın doğru olanı yaptı!'

Kelebek yazarları Ömür GedikCengiz Semercioğlu ve Onur Baştürk'ten oluşan Hürriyet Magazin Konseyi, geride kalan haftanın en çok konuşulan olaylarını yorumladılar.



Demet doğru olanı yaptı



Demet Akalın’ın evine hacizin geldiği günün ertesi Okan Kurt’u boşaması doğru bir hareket mi? Demet, zor gününde kocasının arkasında durmayan bir eş mi, yoksa kızına kol kanat geren bir anne mi?



Cengiz Semercioğlu: “Evine haciz geldi, kocasını boşadı” diyenler bu evliliğin özellikle son bir yıldır neler yaşadığını bilmeyenlerdir. Demet hep kocasının arkasında oldu, hep destekledi, kendisinden kaynaklanmayan ekonomik sıkıntılara hep göğüs gerdi. İyi de nereye kadar? Kızı Hira’nın odasındaki eşyaları alıp götürülene kadar...



Demet yuvasını kurtarmak için her şeyi yapan bir eş ve çocuğunu koruyan bir annedir.



Onur Baştürk: Haciz meselesi olayların finali oldu. Çünkü Okan Kurt’un işlerinin iyi gitmediği, borçları olduğu 1 yıldır bilinen bir şey.



Sonunda Demet dayanamadı ve olayı bitirdi. “Kocasının arkasında durmayan” lafı da bana çok klişe geliyor. Akalın bence kendisinin arkasında durdu ve doğru olanı yapıp “Eyvallah” dedi.



Ömür Gedik: Demet bence haciz gelmesinden çok olayların artık kızını da etkileyecek hale gelmesine bozuldu.



Aylar öncesinde konseyde tartışmıştık borç ve haciz olaylarını.



O dönemde dayandı Demet, boşanmayı gündeme getirmedi.



Ama bu son olay artık bardağı iyice taşırdı.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin