Demet Akalın Alişan hakkında konuştu!

Demet Akalın ve eşi Okan Kurt katıldıkları bir programda Alişan polemiğine dair önemli açıklamalarda bulundular.

Google Haberlere Abone ol
Demet Akalın Alişan hakkında konuştu!

Sacit Aslan ve Pelin Çini’nin sunduğu magazin dünyasının değerlendirildiği ‘Aramızda Kalsın’ programı tv8’de devam ediyor. Programın bugünkü konuğu  Demet Akalın oldu.



Programda Demet Akalın, ‘Bugün 41 yaşıma bastım. 72 doğumluyum. Albümden gelen parayı şovlara yatırdım. Popçuların para kazanabilmesi için benim hamile kalmam gerekiyor. Bütün işlere ben gidiyorum. Bu sene en çok çalışan sanatçılardan biriyim. Hande Yenerle artık gerginlik yaşamam söz konusu değil. Hayatımda artık polemik istemiyorum. Dışarıdan çok sevimsiz duruyor’ dedi.



Programda Demet Akalın Alişan polemiği hakkında ‘Kimse başarılarımın önüne geçemez’ dedi. Akalın şu an vokalistliğini yapan Murat Boz’un yarışmada elediği bir yarışmacıya albüm yapacağını açıkladı.



Programın ikinci yarısına Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt da katıldı. Kurt, Sacit Aslan’ın sorduğu, ‘Demet ile Alişan’ın aralarındaki sorunun esas nedeni nedir. Bu samimi iki arkadaş arasında ne oldu?” sorusuna, ‘Demet’i ilk gördüğümde evlenmeyi kafama koymuştum. Demet’in arkadaşıydı (Alişan) gidip geliyordu. Alişan Demet’le evlenmemi hiç istemedi. Lafın kimden geldiğine bakarım. Bir Türk erkeğinin namusuyla konuşurken dikkat edeceksin. Benim namusuma laf edilirse orda her şey biter. Benim namusuma eşimin namusuna iş girerse her şey olur. Ya kendi yaptırımlarımı uygularım ya çekilirim kenara seyrederim. Küçük çocuklar o taraftan da Twitt attılar. Ofisim Hadımköy’de tek başına gelsin. Ben işadamıyım ben de mi 16 kişiyle karşısına çıkayım. Salı günü Florya’ya çağırdım niye gelmedi?’ dedi.



Demet Akalın ise konu hakkında ‘Benim artık umurumda değil. Alişan artık hayatımdan çıksın. Bu konu konuşulsun istemiyorum artık. O adam niye doğum günümün önüne geçsin. Konuşacak olursam? Konuşturmasın beni. Ünlem ünlem… Ben konuşacak olursam çok kötü olur’ dedi.



Bu arada canlı yayında Sacit Aslan Alişan’ın aynı saatlerde Kanaltürk’te canlı yayında söylediği ‘On otobüsle gelirim’ lafı üzerine yarın cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. Aslan, ‘On otobüsle gelirim lafını savcılığa suç duyurusunda bulunacağım’ dedi.



Canlı yayında Demet Akalın’a doğum günü pastası ile süpriz yapıldı ve yeni yaşı kutlandı. Akalın pastasını canlı yayında kesti ve çok sevilen parçası Türkan’ı seslendirdi. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin