DEFNE SAMYELİ İŞTEN ÇIKARILACAĞINI NASIL ÖĞRENDİ

Doğa Rutkay’ın sunduğu Kanaltürk’teki ’Herşeyi Söylemek Mümkün’ programına konuk olan Defne Samyeli, Show TV’de ana haber sunarken Ali Kırca’nın kanala transferiyle nasıl işten çıkarıldıklarını anlattı.

Google Haberlere Abone ol
DEFNE SAMYELİ İŞTEN ÇIKARILACAĞINI NASIL ÖĞRENDİ

17 yıldır televizyonculuk yapan Defne Samyeli, Ocak ayından beri işinden uzak kaldığını söyleyerek "Hayatımda ilk kez bu kadar uzun bir ara oldu" diye konuştu.

"İşten çıkartıldım" ifadesini kullanan Samyeli, Ali Kırca’nın kanala transferini ve işten çıkarılma süreçlerini şöyle aktardı:

"Önce internetten öğrendik, Ali Kırca ve ekibiyle anlaşıldığını. Zannediyorum çok uzun sürmemiş görüşmeler. Çok kısa sürede karara bağlanmış. Zaten ondan bir kaç gün önce bize tebliğ edildi karar. Ekibimle beraber, arkadaşım Alican Değer haber merkezinin genel yayın yönetmeniyle beraber 30 kişi birden. Bizim yerimize Ali Kırca ve ekibi geldi. Dolayısıyla hayatımız farklı bir yön almış oldu.

Ali Kırca çok önemli bir haber markasıdır ve aynı zamanda sevdiğim bir arkadaşım ve çok değer verdiğim bir isimdir. O öyle bir marka ki bizim patronlarımızın Ali Kırca’nın kendileriyle çalışabileceği ihtimalini değerlendirmiş olmalarını anlıyorum, o açıdan baktığım zaman. Ben kendi kafamda bunu çok sorguladım. Gayet iyi giden bir iş var ve reklam pastamız çok iyi. Biz ilk başta inanmamıştık. Olacak iş değil, nereden çıkıyor bu dedikodular diye. Meğerse doğruymuş."


Kaynak: Televizyon gazetesi

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin