Deadpool 2 ve X-Men: Dark Phoenix'in çekimleri tamamlandı

X-Men evreninin merakla beklenen iki filmi X-Men: Dark Phoenix ve Deadpool 2'nin çekimleri tamamlandı.

Google Haberlere Abone ol
Deadpool 2 ve X-Men: Dark Phoenix'in çekimleri tamamlandı

Geçtiğimiz hafta X-Men: The New Mutants'ın ilk fragmanının yayınlanmasının ardından yönetmen Simon Kinberg Instagram hesabında yaptığı bir paylaşımla X-Men serisinin yeni filmi X-Men: Dark Phoenix'in çekimlerinin tamamlandığını duyurdu.



Sophie Turner'ın canlandırdığı Jean Grey karakterinin hikâyesini genişletecek olan yeni filmin yönetmen koltuğunda Kinberg otururken kadrosunda mutant aleminin sevilen isimleri Michael Fassbender, James McAvoy ve Jennifer Lawrence yer alıyor. Fakat filmin hikâyesini göz önünde bulundurulduğunda genç mutantların daha ön planda olacağı gelen tahminler arasında. Kadroya yeni dahil olan isimlerin arasında birçok kez Oscar'a aday gösterilen başarılı oyuncu Jessica Chastain de var.



X-Men: Dark Phoenix'in 02 Kasım 2018'de tarihinde ülkemizde vizyona girecek.



Çekimleri tamamlanan filmlerden bir diğeri ise Deadpool 2 oldu. Çekimler esnasında yaşanan kaza sonucunda bir dublörün hayatını kaybetmesiyle süresiz durdurulan çekimlerin ne zaman devam edeceği ve biteceği uzun bir süredir merak konusuydu.



Filmin yıldız oyuncusu Ryan Reynolds, Facebook hesabında yaptığı bir paylaşımla çekimlerin bittiğini duyurdu:



"Deadpool 2 tamamlandı! Sevgili Kaptanımız Mr. David Leitch'e teşekkürler... senin koca kalbin ve yeteneğini layıkıyla ifade etmek söz konusu olunca kelimeler oldukça kullanışsız bir hal alıyor. Memleketim Vancouver'ı; asistanlarımızdan set dekaratörlerimize ve baştan sona bir şeyin ucundan tutmuş ziyadesiyle yetenekli tüm ekibimizi seviyorum. Teşekkürler. Daha şimdiden sette olmayı özledim. İşte bu yüzden de filmi Josh Brolin'in iyi döşenmiş oturma odasında, iç çamaşırlarımla çekmeye devam etme kararı aldım. #MaksimumEfor"



Yönetmen koltuğunda David Leitch'in oturduğu Deadpool 2, 01 Haziran 2018 tarihinde vizyona girerek izleyiciyle buluşacak. (Box Office Türkiye)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin