Davutoğlu'ndan Konya'da Balkon konuşması

Başbakan Ahmet Davutoğlu seçim zaferi sonrası memleketi Konya'da AKP'lilere sesleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Davutoğlu'ndan Konya'da  Balkon konuşması

Başbakan Davutoğlu daha sonra Mevlana Meydanı'nda yaptığı konuşmada; "Bugün Ak Parti'ye oy vermemiş olan vatandaşlarıma sesleniyorum; Bugün yenilen yoktur, kazanan vardır. O da milletimizdir, demokrasimizdir, cumhuriyetimizdir. Her vatandaşlamızla yeni Türkiye'yi inşa etmeye geliyoruz" dedi.



Davutoğlu şöyle konuştu:



"Bu coşku bu heyecan bize büyük güç veriyor.  Biz erken sevinenlerden değiliz. Şu anda onbinlerce, yüzbinlerce kardeşimizi Ankara'da bekliyor.  Buradan üç mesaj vermek istiyorum: Konya arkamızda Türkiye arkamızda ise her zaman dim dik olacağız. Siyasi mesajlarımı Ankara'da verecem. Ülkemizin her tarafındaki gönüldaşlara AK Partiye oy veren seçmenleri sesleniyorum. 7 Haziran'da başınızı eğmenizi isteyenler oldu. Ama AK Parti seçmenleri her zaman vakurdur, sakindir, kararlıdır. Bugün her zamankinden daha fazla komşularınızla selamlaşacaksınız, Hiç bir tahrike kapılmayacaksınız.  Bugün milletimiz, mührü oy pusulasına vurdular, bütün dünya dinliyor. Allah'tan başka muzaffer olan yoktur. Bizde Zafer sarhoşluğu yoktur, dur durak yoktur. Ak Parti kadroları yollarına devam edecektir. Sevgi ekmeye geliyoruz. Sevginizi 78 milyona gösterin. Bugün rakip yok, hasım yok. Sadece sevgi erenleri var.



İkinci mesajım AK Parti'ye oy vermemiş olanlara. Sakın ola ki yenilgi psikolojisine kapılmasın. Bugün kazanan milletimizdir, cumhuriyettir, demokrasidir.  Biz herkesin gönlüne girmeye geliyoruz. Herkese kalbimizi açmaya geliyoruz. Yeni Türkiye'yi inşa etmeye geliyoruz.



Üçüncü mesajım Konyalılara..  Konya bu topraklarda ilk başkenttir. Hz. Mevlana'nın diyarı. Sana söz veriyorum ki ancak ve ancak sevgi tohumu ekeceğiz. Hz. Muhammedi'ni sevgi tohumunu ekeceğiz. Her zaman beraber olduk. En zor günde bile karamsarlığıa kapılmadınız. Size teşekkür borçluyum. Bugün tarihi bir rekora imza attınız. Bütün Konya'ya teşekkür ediyorum. Konya'nın her ovasına teşekkür ediyorum. Her zaman sizin huzurunuza böyle ak şekilde çıkmak istiyorum. Allah utandırmasın..."



Haberin tamamı için TIKLAYINIZ



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin