Damat Takımı'na şenlikli gala!

Güçlü kadrosuyla dikkat çeken Damat Takımı, 20 Ekim'de vizyona giriyor.

Google Haberlere Abone ol
Damat Takımı'na şenlikli gala!

Sezonun merakla beklenen romantik komedisi, Asteros Film yapımı “Damat Takımı” 16 Ekim Pazartesi günü akşamı Kanyon AVM Cinemaximum Sinemaları’nda gala yaptı. Filmin galası, en az kendisi kadar şenlikli geçti.



"Damat Takımı filminin galasından kareler" Galerisine Göz At



Galaya, filmin yönetmeni Doğa Can Anafarta, yapımcısı Kanat Doğramacı (Asteros Film) ve oyuncular Furkan Andıç, Özgürcan Çevik, Pelin Akil, Açelya Topaloğlu, Sarp Can Köroğlu, Ozan Osmanpaşaoğlu, Özgün Aydın, Sadi Celil Cengiz, Eylül Su Sapan, Ceyda Kasabalı, Beyza Şekerci katıldı.



Tüm oyuncularımıza hayranız



Ekip film gösteriminden önce kırmızı halıda basınla buluştu. Filmin hem senaristi hem de yönetmeni Doğa Can Anafarta: “Hepiniz hoşgeldiniz. Mükemmel bir oyuncu kadrosuyla inşallah seyircinin çok beğeneceği bir film çektik. Çok eğlendik, çok güldük ve gerçekten inandığımız bir iş yaptık. Biz gerçekten tüm oyuncularımıza hayranız yapım ekibi ve yönetmen olarak. Sözü onlara bırakıyorum. Sadece Pelin ve Furkan’ın arasında bir iddia vardı artık onlar kendileri açıklarlar. Filmde “Damat Takımı” var ama bir de gelin takımı var. Oyuncuların hepsi de şahane performanslar sergilediler. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum” dedi.



Pelin Akil iddiayı kaybetti, ekip kahkahaya boğuldu



Geceye tüm oyuncuların neşesi ve oyuncular Furkan Andıç ve Pelin Akil’in girdiği iddia damga vurdu. Oyuncular iddianın filmle ilgili olduğunu söylediler ama ne olduğunu söylemediler. Pelin Akil iddiayı kaybettiği için tüm basının önünde, eşi için “Anıl çok yakışıklı” dedi. Tüm ekip kahkahalara boğuldu. Ardından güzel oyuncu: “Böyle bir kadroyla çalıştığım için çok mutluyum ve çok gururluyum. Enerjimiz şahaneydi sette bu da umarım beyazperdeye yansımıştır. Gerisi takdir. Filmde de acayip iddialar var bu arada. Biz böyle hep beraber bir dizi çekmek istiyoruz ekip olarak” açıklamalarında bulundu.



'Komik bir film oldu'



Özgürcan Çevik filmi şu cümlelerle özetledi: “Liseden beri çok samimi olan 5 arkadaşın 6 günlük hikayesini anlatıyor. Sarp Can Köroğlu’nun (Yiğit karakteri) evlenmeye karar vermesiyle, onun düğününe kadar kız arkadaş bulup lise anılarımızı tekrar yaşamamızın hikayesi. Eğlenceli komik bir film oldu”



'Damat Takımı'ndan sınra, 'Gelin Takımı'



Tüm oyuncuların yönetmenleri Doğa Can Anafarta’ya teşekkürler yağdırdığı toplantıda, film ekibine “Damat Takımı 2” geliyor mu sorusu yöneltildi. Sorunun cevabı ise “Damat Takımı 2” değil ama “Gelin Takımı” geliyor oldu.



Dakikalarca alkışlandılar



Oyuncuların salona girişleri alkışlar ve çığlıklar eşliğinde gerçekleşirken, davetliler oyuncuları tezahuratlarla karşıladı. Yiğit’in (Sarp Can Köroğlu) evlilik arifesinde, bir yandan lise anılarını tekrar yaşarken bir yandan kendilerine kız arkadaş bulmaya çalışmalarını konu alan “Damat Takımı” tüm salonları dolduran davetliler tarafından dakikalarca alkışlandı.



Galaya katılanlar arasında Engin Hepileri, Hande Erçel, Anıl Altan, Korhan Herduran, Onur Atilla, Onur Buldu, Tarık Unduz, Fırat Albayram, Başak Parlak, Alper Kul, Mahir İpek, Fırat Altınmeşe, Ayça Ayşin Turan, Ahmet Saraçoğlu ve eşi Şirin Saraçoğlu, Kenan Acar, Serenay Aktaş, gibi isimler de vardı.



Vizyon için geri sayıma başlayan “Damat Takımı”nın çekimleri İstanbul’un dört bir yanında gerçekleşti. Filmin kadrosunda; Furkan Andıç, Özgürcan Çevik, Pelin Akil, Açelya Topaloğlu, Sarp Can Köroğlu, Ozan Osmanpaşaoğlu, Özgün Aydın, Sadi Celil Cengiz, Eylül Su Sapan, Ceyda Kasabalı ve Beyza Şekerci bulunuyor.



Doğa Can Anafarta’nın yönettiği Damat Takımı” 20 Ekim’de vizyonda.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin