CUMHURİYET YAZARI SARI BASIN KARTI'NA RAĞMEN PARA İSTEYEN İSPARK'ÇIYA SİLAH ÇEKTİ

Sarı Basın kartı sahibi gazetecilere kısa süreli (2 saate kadar) otopark bedava... Cumhuriyet'ten bir isimle İSPARK görevlisi arasında tartışma çıktı. Kabza ile darp ve havaya ateş olayı yaşandı. İşte ayrıntılar...

Google Haberlere Abone ol
CUMHURİYET YAZARI SARI BASIN KARTI'NA RAĞMEN PARA İSTEYEN İSPARK'ÇIYA SİLAH ÇEKTİ

 


Metrocity'nin önünde otopark ücreti nedeniyle İSPARK görevlileriyle tartışan Cumhuriyet Gazetesi Yurt Haberler Servis Şefi Mehmet Faraç karakolluk oldu.


CUMHURİYET YAZARI SARI BASIN KARTI'NA RAĞMEN PARA İSTEYEN İSPARK'ÇIYA SİLAH ÇEKTİMehmet Faraç


Tartışma sırasında Faraç'ın silahının kabzasıyla İSPARK görevlisinin kafasına vurduğu ve havaya ateş ettiği ileri sürüldü.


Olay, akşam saatlerinde Levent'te bulunan Metrocity alışveriş merkezinin önünde meydana geldi. İddiaya göre, aracını otoparka bırakan Mehmet Faraç, 6 saat sonra sonra geri döndü. Kendisinden otopark ücreti istenince Mehmet Faraç ile İSPARK görevlileri Hüseyin Güçlü ve Ali Ercan Kara arasında tartışma çıktı.


Gazeteci olduğunu söyleyen Faraç'ın, görevlilere ücret ödemek istemediğini belirttiği görevlilerin ise gazetecilerin 2 saate kadar olan beklemeleri için ücret alınmadığını, 2 saatin üstündeki beklemelerin ise ücrete tabii olduğunu söylediği öğrenildi. Tartışma devam ederken aracına giren Faraç, silahını çıkardı. Faraç'ın tabancasının kabzasıyla İSPARK görevlisi Hüseyin Güçlü'nün başına vurup havaya ateş ettiği iddia edildi. Güçlükle sakinleştirilen Mehmet Faraç ile görevliler olay yerine gelen polislerce Kuştepe Polis Merkezi'ne götürüldü. Tarafların birbirlerinden şikayetçi olduğu öğrenildi. www.stargazete.com

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin