Cumhuriyet gazetesinde üst düzey ayrılık!

Cumhuriyet gazetesi, 1 yıldır Yayın Danışmanlığı görevinde bulunan Doğan Satmış'ın işine son verdi.

Google Haberlere Abone ol
Cumhuriyet gazetesinde üst düzey ayrılık!

2015 yılında Can Dündar'ın Cumhuriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği koltuğuna oturmasının ardından gazetede yeni bir dönem başlamış, Habertürk'teki Genel Yayın Yönetmeni yardımcılığı görevine son verilen Doğan Satmış, Cumhuriyet'in Yayın Danışmanlığı görevine getirilmişti.



Cumhuriyet gazetesinde 1 yıldır Yayın Danışmanı olarak görev yapan Satmış, haberi Twitter hesabından duyurdu. Satmış, "Cumhuriyet gazetesi Akın Atalay şuan itibariyle Cumhuriyet gazetesiyle ilişkimin kesildiğini teblig etti. Bir dönemin sonu" diye yazdı. 



 




Cumhuriyet Gazetesi Akin Atalay su an itibariyle Cumhuriyet Gazetesiyle iliskimin kesildigini teblig etti. Bir donemin sonu:)


— Dogan Satmis (@dsatmis) 29 Haziran 2016


Doğan Satmış kimdir?



Cumhuriyet gazetesinde üst düzey ayrılık!



 



Doğan Satmış, öğrenciyken 1981′de Anadolu Ajansı’nda muhabir olarak gazeteciliğe başladı.



Günaydın (1986-1989) ve Bugün (1989) gazetelerinde de görev yaptı. Hürriyet’te 1989′da Sorumlu Yazı İşleri Müdürü olarak göreve başladı. 17 yıl çalıştı.



Gazetenin ilk Okur Temsilcisi (Ombudsman) oldu ve bu görevi 5 yıl sürdürdü. Dünya Ombudsmanlar Birliği Derneği üyeliğinde bulundu.



2006′da Sabah Gazetesi’ne Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı olarak geçti. 2009′da Habertürk Gazetesi’nin kuruluşunda çalıştı, bir süre günlük köşe yazıları kaleme aldı.



Aynı yıl, Habertürk gazetesi Genel Yayın Yönetmen Yardımcılığı'na getirilen Satmış'ın, Kasım 2014'te görevine son verildi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin