Cumhuriyet gazetesi önünde ikinci gözaltı!

Cumhuriyet gazetesinin önüne ellerinde pankartla gelen 3 kişi ile daha sonra gazetenin sayfalarını yakarak protestoda bulunan 2 kişi gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Cumhuriyet gazetesi önünde ikinci gözaltı!

Bir grup, Cumhuriyet gazetesinin Charlie Hebdo'nun bugünkü sayısının 4 sayfasını yayınlamasına tepki gösterdi.Cumhuriyet gazetesinin Şişli'deki binasının yakınlarına gelen bir grup, "Hüzünlenme Ya Resullah, Bu Ümmet Seninle" yazılı pankart taşıdı, tekbir ve kelime-i şahadet getirdi. Grup, "Cumhuriyet gazetesi hesap verecek", "Burası Türkiye, Fransa değil" şeklinde slogan atarken, bazı grup üyeleri de oturma eylemi yaptı. Gazete önünde gözaltına alınan 3 kişinin serbest bırakıldığını öğrenen grup, eylemini sonlandırdı. 



Bu arada, Cumhuriyet gazetesinin bulunduğu İstiklal Sokak'ın tamamı araç ve yaya girişine kapatılırken, sokağın iki girişine de Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) konuşlandırıldı.

      

Öte yandan, sokağın yaya geçişine kapatılmasından önce gazetenin önüne ellerinde pankartla gelen 3 kişi ile daha sonra gazetenin sayfalarını yakarak protestoda bulunan 2 kişi gözaltına alındı. (AA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin