'Cumhuriyet' çalışanlarından 'Otizme Karşı El Ele' projesi!

Cumhuriyet gazetesi çalışanları Şenay Çalışgan ve Nihal Aydın, otizmli çocukları topluma kazandırmak için duyarlı bireyleri OÇEM sınıflarına katkıda bulunmaya davet ediyor.

Google Haberlere Abone ol
'Cumhuriyet' çalışanlarından 'Otizme Karşı El Ele' projesi!

Cumhuriyet gazetesinde Personel Sorumlusu olarak çalışan Şenay Çalışgan ve gazetenin muhasebe departmanında görevli olan Nihal Aydın, otizmli çocuklara iyi bir eğitim ortamı sağlamak amacıyla 'Otizme Karşı El Ele Projesi'ni hayata geçirdi.



Otizmli çocuklar için İlköğretim düzeyindeki okullara özel donanımlı sınıflar hazırlamayı ve imkansız ailelerin çocuklarını topluma kazandırmayı hedefleyen Cumnhuriyet gazetesi çalışanları, duyarlı bireylere projeye destek olamaları için çağrıda bulunuyor.



'Cumhuriyet' çalışanlarından 'Otizme Karşı El Ele' projesi!



Proje sorumlularından Şenay Çalışgan'ın otizmli olan oğlu Barış'ın okula başlaması gerekliliğinin kendilerine rehber olduğunu belirten Cumhuriyet çalışanları, Otizmli çocukların özel çocuklar olduğuna vurgu yapıyor.



'Cumhuriyet' çalışanlarından 'Otizme Karşı El Ele' projesi! - Resim : 2



OÇEM sınıflarının geliştirilmesinin önemli olduğunu dile getiren Çalışgan ve Aydın, "Amacımız, bu projeye birlikten güç doğar ilkesiyle, bizden sonraki hayata katkı sağlamak ve bir çocuğu bile hayata topluma kazandırmak amacıyla büyütüp her ilköğretime bir OÇEM sınıfı kurabilmek. Projemizi desteklemek ve hayata geçirmek için aynı yürekte olabilecek  ve gelecek nesillere birlikte katkı bırakacak herkesi davet ediyoruz" ifadeleriyle duyarlı insanları projeye destek olmaya davet ediyorlar.



Proje hakkında detaylı bilgiyi; facebook.com/pages/Otizme-KARŞI-ELELE-Projesi adresinden edinebilirsiniz.



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin