Beklenen 'Ahmet Hakan' açıklaması geldi!

Cumhurbaşkanlığı Basın Danışması, Ahmet Hakan'a saldırıyla ilgili açıklamada bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Beklenen 'Ahmet Hakan' açıklaması geldi!

Cumhurbaşkanlığı Basın Başdanışmanı Lütfullah Göktaş, gazeteci Ahmet Hakan'a yapılan saldırı konusunda Cumhurbaşkanlığı Erdoğan'ın sessiz kaldığı biçimindeki iddiaların doğru olmadığını belirterek, "Cumhurbaşkanı Basın Başdanışmanı olarak hadisenin yaşandığı gün Ahmet Hakan Coşkun'u aradım. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik, üzüldüğümüzü belirttik" dedi.



Göktaş, AA muhabirine yaptığı değerlendirmede, konuyla ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kendisinin de bilgilendirdirdiğini ifade ederek, "Şiddet hiçbir surette mazur görülemez. Basına yönelik çirkin saldırıları kınıyoruz. Şiddet asla tasvip edilemez" diye konuştu.



Göktaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yetkililerden olayla ilgili bilgi aldığını da hatırlatarak şunları kaydetti:



"Cumhurbaşkanlığı makamının olay karşısında sessiz kaldığı doğru değil. Saldırı sonrasında Cumhurbaşkanımız yetkililerden bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Basın Başdanışmanı olarak telefonla bizzat Ahmet Hakan'ı da aradım. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik, üzüldüğümüzü ilettik. Cumhurbaşkanımız şiddetin her türüne karşı olduğunu her vesileyle vurgulamaktadır. Saldırıyı siyasi rant aracı gibi görmeyi doğru bulmuyoruz"


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin