Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fatih Portakal'a bir tepki daha!

'Portakal mıdır, mandalina mıdır, haddini bil!'

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fatih Portakal'a bir tepki daha!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, FOX Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal'a bir kez daha sert tepki gösterdi.



Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya'da toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, Suriye operasyonu için, 'Hazırlıklar tamamlandı, her an başlayabilir' dedi. Erdoğan, Fatih Portakal'ın sözlerine bir kez daha yüklenerek, "Bu ara bay Kemal sokağa çağıyor. Birileri Portakal mıdır, mandalina mıdır, narenciye midir nedir? Haddini bil, haddini. Bilmezsen haddini, bu millet patlatır enseni. Bu milletle dalga geçilmez." dedi.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da toplu açılış töreninde vatandaşlara seslendi. Erdoğan, Suriye'nin doğusuna operasyonla ilgili hazırlıkların tamamlandığını ve operasyonun her an başlayabileceğini söyledi.



Fatih Portakal'ın sözlerine bir kez daha tepki gösteren Erdoğan, "Bu ara bay Kemal sokağa çağıyor. Birileri Portakal mıdır, mandalina mıdır, narenciye midir nedir? Haddini bil, haddini! Bu milletle dalga geçilmez. Buldun ekranı, öyle sokağa çağırmak, sokağa mı çağırıyorsun, işte buyur" dedi.



'Portakal mıdır, mandalina mıdır, narenciye midir nedir?'



Bu ara bay Kemal sokağa çağıyor. Birileri Portakal mıdır, mandalina mıdır, narenciye midir nedir? Haddini bil, haddini. Bilmezsen haddini, bu millet patlatır enseni. Bu milletle dalga geçilmez. Buldun ekranı, öyle sokağa çağırmak, sokağa mı çağırıyorsun, işte buyur.



Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fatih Portakal'a sert sözler!



Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine Fatih Portakal'dan yanıt!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin