Cumhurbaşkanı Erdoğan, ünlü gazeteciye yüklendi: 'Gazeteci kisvesi altında..'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'deki yayını nedeniyle İsmail Küçükkaya'ya yüklendi.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ünlü gazeteciye yüklendi: 'Gazeteci kisvesi altında..'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu'nda Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) tarafından düzenlenen 'Rizeliler Buluşuyor' programında konuştu.



Erdoğan, konuşmasında Fox TV'de hafta içi her sabah 'Çalar Saat' programını sunan ünlü haberci İsmail Küçükkaya'ya yüklendi.



Geçtiğimiz günlerde Rize'den canlı yayın yapan Küçükkya, yayını 'Recep Tayyip Erdoğan' sloganları nedeniyle kesmek zorunda kalmıştı.



Erdoğan, Küçükkaya için şunları söyledi:



Geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalının spikeri Rize’ye gitmiş. Bunu duydunuz mu yoksa? Orada bir program yapıyor. Oradaki hemşerilerime güya benim aleyhimde bazı şeyler söyletecek. Hemşerilerimden laf alamayınca, araya girip kafasındakileri kendi söylüyor. Ama benim hemşerilerim meydanı boş bırakır mı? Erkeğiyle kadınıyla çıkıyor, çatır çatır tüm gerçekleri söylüyor.



O televizyon spikeri hemşerilerimin sözlerini dinlemek yerine önce ara veriyor, sonra da yayını tümden kesiyor. İşte bunların maalesef karakteri bu, yapısı bu. Bunların dertleri milleti dinlemek değil, kendi söylemek istediklerini insanların ağzından almaya çalışıyorlar. Yahu Rizeli bu oyuna gelir mi? Hepsi de aslanlar gibi yapılan hizmetleri bir bir anlattı. Hepsinin de diline sağlık gönlüne sağlık.



Gazeteci televizyoncu kisvesi altında, muhalefetin borazanlığını yapanlar inşallah gerekli dersi almışlardır. Bu hadise aslında bizim verdiğimiz mücadelenin bir özeti. Biz manşetlerle çarpışa çarpışa bugünlere geldik. Manşetlerin desteğiyle gelmedik.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin