Çukurspor klibi, 48 saatte 1 milyon görüntülendi!

Show TV’de ekrana gelen ‘Çukur’, görkemli sezon finali gala gecesiyle kısa bir mola verdi.

Google Haberlere Abone ol
Çukurspor klibi, 48 saatte 1 milyon görüntülendi!

Ay Yapım imzalı, Show TV’de ekrana gelen 'Çukur', görkemli sezon finali gala gecesiyle kısa bir mola verdi. İlk kez bu akşamda dinlediğimiz Çukurspor ve Toygar Işıklı imzalı ‘Nere Gitsen Çukur Orda’, şimdiden yazın popüler parçası olmaya başladı. Şarkının klibi ise 48 saatte 1 milyon görüntülenmeye ulaştı.





Pazartesi akşamları ekranların en çok konuşulan dizisi olan ‘Çukur’, 27 Mayıs’ta gerçekleşen sezon finali ile sonbahara kadar ara verdi. İstanbul Lütfi Kırdar’da düzenlenen ‘Çukur’da Umut Var – Sezon Finali Gala Gecesi’nde seyirciler, dizinin unutulmaz parçalarının söylendiği konserde ilk kez Çukurspor’la tanıştı.



Çukurspor klibi, 48 saatte 1 milyon görüntülendi!



Aras Bulut İynemli, Cem Uslu, Kadir Çermik, Kubilay Aka, Mustafa Kırantepe, Necip Memili, Rıza Kocaoğlu ve Uğur Yıldıran ile ‘Çukur’un senaristi Gökhan Horzum’un, dizinin orijinal müziklerine imza atan Toygar Işıklı ile birlikte kaydettikleri ‘Nere Gitsen Çukur Orda’ adlı şarkının klibi, yayınlanmasının ardından 48 saatte tam 1 milyon görüntülenmeye ulaştı. Sözleri Cem Uslu’ya, müziği Toygar Işıklı’ya ait olan rap şarkısı yazın dillerden düşmeyecek.



Çukurspor klibi, 48 saatte 1 milyon görüntülendi! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin