Çukurova, Bilyoner'i satıyor

Çukurova Grubu bünyesindeki Bilyoner.com'un hisseleri devrediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Çukurova, Bilyoner'i satıyor

Tek Elektronik ve Intralot, Çukurova Grubu bünyesindeki yüzde 55 Bilyoner hissesini devralmak için Rekabet Kurulu'na başvurdu.

 

Yunanistan merkezli şans oyunları sistem sağlayıcısı Intralot ve Hitay Yatırım Holding kuruluşu Tek Elektronik, elektronik şans oyunları platformu Bilyoner'in Çukurova Grubu bünyesindeki Demir Toprak İthalat'a ait yüzde 55 hisseyi satın almak için Rekabet Kurulu'na başvurdu.



Futbolda Süper Lig maç bahislerini de içeren Spor Toto oyunları ve Milli Piyango oyunlarını oynatma hakkına sahip olan Bilyoner.com'da Demir Toprak İthalat'a ait yüzde 55, Intralot'a ait yüzde 25 ve Tek Elektronik'e ait yüzde 20 hisse bulunuyordu.



Rekabet Kurumu web sayfasında yer alan açıklamada, başka herhangi bir bilgi yer almadı.



İnterbank protokolünden kaynaklanan Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) borçlarını geri ödemek isteyen Çukurova Grubu bir yandan medya varlıklarının satışını tamamlamak için görüşmeler yürütürken, Turkcell'deki TCELL dolaylı kontrol hisselerini geri alabilmek için de Rus Altimo ve TeliaSonera ile farklı dava süreçlerinin sonuçlanmasını bekliyor. Haberin devamını okumak içibn tıklayınız.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin