Çukur'da Bold Pilot rüzgarı!

Cumalii, Halis Karataş ve efsane yarış atı Bold Pilot'a selam gönderdi.

Google Haberlere Abone ol
Çukur'da Bold Pilot rüzgarı!

Ay Yapım imzalı izlenme rekorları kıran Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Çukur’da önceki akşam Bold Pilot rüzgarı vardı.



Necip Memili’nin canlandırdığı Cumali Koçovalı’nın, efsane yarış atı Bold Pilot’ın birincilik formasını eline aldığı ve ünlü jokeyi Halis Karataş’ın yarıştaki fotoğrafına bakıp gözyaşı döktüğü sahneler bölüme damgasını vurdu.



Çukur'da Bold Pilot rüzgarı!



Büyük yankı uyandıran sahnenin yayınlanmasının hemen ardından efsane yarış atı Bold Pilot TT listesine girdi. Hayatında hiç yarış izlememiş kişilerin bile gönlünde taht kuran Bold Pilot uzun süre TT listesinde kalırken Çukur duvarlarında efsane atın hâlâ kırılamayan Gazi Koşu rekoru “02:26:22” ve “Bold Pilot Geliyor” yazıları yer aldı. Şimdiden yılın filmi olarak gösterilen “Şampiyon”, Bold Pilot’ın büyük başarısını ve jokeyi Halis Karataş ile Begüm Atman’ın destansı aşklarını konu alıyor. Gerçek bir yaşam hikayesini konu alan 'Şampiyon', dev prodüksiyonu ve güçlü oyuncu kadrosuyla 7 Aralık’ta vizyonda.



İşte, Cumali'nin geceye damga vuran Bold Pilot sahnesi;





Yapılan paylaşımlardan bazıları şöyle:



@taskin_cem Bu bölümde, çok etkilendiğim sahneler ve duygu dolu anlar yaşadım. Emeği geçen herkese teşekkürler. Bold Pilot gibi bir şampiyonu seyrettiğim içinde, kendimi şanslı görüyorum.



@erksyn 02:26:22 duvar yazısı ile Bold Pilot tekrar anılmış gayet güzeldi :) #Pesetmedik



@sermest_can Yakarsa dünyayı dış kulvardan gelenler yakar. Bold Pilot



Çukur'da Bold Pilot rüzgarı! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin