Çukur'da bir ayrılık daha! Hangi ünlü oyuncu veda etti?

Dilan Çiçek Deniz'in ardından bir isim daha Çukur'a veda etti.

Google Haberlere Abone ol
Çukur'da bir ayrılık daha! Hangi ünlü oyuncu veda etti?

Ay Yapım imzalı ‘Çukur’un dün akşam ekranlara gelen bölümünde nefesler tutuldu ve Sena yaşam mücadelesi verirken, Yamaç da onu bulmak için zamanla yarıştı. Ancak Yüzüklü’nün şoke edici hamlesi sonucu Sena hayatını kaybederken, Yamaç ile Mahsun arasındaki yüzleşmede de kaybeden Mahsun oldu.



‘Çukur’un dün akşam yayınlanan bölümünde gözler, geçtiğimiz bölüm final sahnesinde Sena’nın karşısına çıkan Yüzüklü’nün nasıl bir plan yapacağına çevrildi. Yüzüklü, Mahsun’u oyuna getirdi. Mahsun’a, Yamaç’ın onun peşinde olduğunu ve bu nedenle Sena’yı evden kaçırdığını söyleyen Yüzüklü’nün son hamlesi, ekran başındakileri soluksuz bıraktı. Sena’yı su dolu bir akvaryumun içine kapatan Yüzüklü, Yamaç ve Mahsun’u da oyununun içine çekti. Sena’nın ölümle burun buruna geldiğini gören Yamaç, onu kurtarmak için her yolu denedi. Kurtulamayacağını anlayan Sena’nın, Yamaç’a vedası ekran başındakileri gözyaşlarına boğdu.



Çukur, dört ayrı etiketle sosyal medyanın gündeminde!



Çukur, dün akşam ekrana gelen yeni bölümüyle ABC1 20+'da 8.98 izlenme oranı (rating), 19.44 izlenme payı (share), AB’de 7.32 izlenme oranı (rating), 17.73 izlenme payı (share), Total’de ise8.81 izlenme oranı (rating), 19.49 izlenme payı (share) elde etti. #gamzendekiçukur etiketi Twitter Türkiye'de 14 saat 40 dakika, dünyada ise 6 saat 10 dakika TT listesinde kaldı. ‘Çukur’un bölüm etiketi haricinde üç ayrı etiket de sosyal medyada gündeme yerleşti. #çukur etiketi Türkiye’de 7 saat 5 dakika, dünyada 1 saat 45 dakika; #yamaç etiketi 4 saat 55 dakika, #sena etiketi ise 4 saat 15 dakika Türkiye’de TT listesinde kaldı.



Yamaç ve Mahsun'un yüzleşmesinde son perde!



Sena’yı, Mahsun’un su akvaryumuna hapsettiğini düşünen Yamaç, Mahsun’un peşini bırakmadı. Yamaç, bir inşaatın ucunda Mahsun’u köşeye sıkıştırdı ve ikili arasında büyük düello yaşandı. Mücadele sonucunda Yamaç, Mahsun’u sürükleyerek onunla birlikte aşağı atladı. Nefeslerin tutulduğu bu dakikalarda ekran başındakiler, ikiliye ne olduğunu merak ederken ilk düşenin Mahsun olduğu ve hayatını kaybettiği görüldü.




Hikayedir yolu aydınlatan.

Hele ki bu kadar güzel, bu kadar değerli insan tanıdıysan.

İyi ki sizinleydim, Çukur’daydım.

Herkese çok teşekkür ederim, tek tek, emeği geçen herkese#çukur #mahsun@cukurdizi @ayyapim @ShowTV pic.twitter.com/P5AwNmawe4


— Berkay Ateş (@ates_brky) 8 Nisan 2019


Yamaç ve Mahsun arasındaki büyük düello:





Yamaç, yaşadığı travmanın etkisiyle Çukur’u terk etmeyi düşünürken İdris ve Meliha’nın geçmişinden gelen bir fotoğraf karesi, akıllarda büyük soru işareti yarattı. Ekran başındakiler bu fotoğrafla birlikte hem “Yüzüklü kim?”, hem de “Yamaç, Çukur’da kalacak mı?” sorusunun cevabını büyük merakla bekleyecek. 



 



‘Çukur’, yeni bölümüyle 15 Nisan Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de ekranlara gelecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin