Çukur yeni bir düşman kazandı!

Ay Yapım imzalı ‘Çukur’un dün akşam ekranlara gelen bölümünde Çukur’un sokakları yepyeni bir düşmanın gelişine tanık oldu.

Google Haberlere Abone ol
Çukur yeni bir düşman kazandı!

Çukur’un dün akşam yayınlanan bölümünde Vartolu Salih’in mekanında ölen Savaş’ın ağabeyi Azer Kurtuluş (Cihangir Ceyhan), intikam almak için geldi.



Oğulları, Yücel ve Timsah’la uğraşırken bir belaya daha bulaşmalarını istemeyen İdris Koçovalı, Azer’in karşısına çıkarak tansiyonu yükseltti. Aralarındaki hesaplaşmanın ancak Vartolu Salih’in ona 5 milyon TL getirerek kapanabileceğini söyleyen Azer, bölümün finalinde ona ait olanı almak için adamlarıyla birlikte Çukur’a geldi.



 





Koçovalılar’la yüzleşen Azer, ona verilen parayı mahallenin ortasında herkesin gözünün önünde yakarak meydan okudu. Azer, “Bizim ciğerimizi sökmenin bedelini ödeyemezsiniz. Öğreneceksiniz.” sözleriyle her şeyin yeni başladığının sinyallerini verdi.



 





ÇUKUR, UMUT OLDU!



Çukur, dün akşam ekrana gelen yeni bölümüyle ABC1 20+'da 7.97 izlenme oranı (rating), 16.99 izlenme payı (share), AB’de 5.77 izlenme oranı (rating), 13.73 izlenme payı (share), Total’de ise 7.95 izlenme oranı (rating), 18.10 izlenme payı (share) elde etti. #umutol etiketi Twitter Türkiye'de 5 saat 30 dakika, dünyada ise 1 saat 45 dakika TT listesinde kaldı.



YAMAÇ VE ÖYKÜ’DEN ANLAMLI MESAJ!



Yamaç, Aliço ve Yücel’in arasındaki yüzleşmede Yücel, içindeki çelik yelek sayesinde kurtulup kaçarken son anda Aliço’yu vurması ekran başındakileri korkuttu. Omzundan yaralanan Aliço’yu hastaneye getiren Yamaç’ın en üzgün anında karşısına çıkan minik sürpriz izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı. Lösemi hastası Öykü ile tanışan Yamaç, Öykü’nün “Ben her zaman gülerim. Hasta oldum ama yapacak bir şey yok; savaşacağız, geçecek. Öyle dedi annem. Umudunu kaybetmeyeceksin, umut önemli” sözleri karşısında minik dostu için harekete geçti ve tüm Çukur’dakileri kan ve ilik bağışı için seferber etti. “Çukur’da umut var” diyerek Kansersiz Yaşam Derneği ile el ele veren fenomen dizi, bu sahneyle kanser hastası çocuklar ile kök hücre ve kan bağışına dikkat çekti. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin