Cübbeli Ahmet Hoca: Cem Yılmaz'da gülecek bir şey bulamadım!

Cübbeli Ahmet Hoca adıyla tanınan Ahmet Mahmut Ünlü Hürriyet gazetesinden İzzet Çapa'ya bir röportaj verdi.

Google Haberlere Abone ol
Cübbeli Ahmet Hoca: Cem Yılmaz'da gülecek bir şey bulamadım!

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü "TV'den dekolte izleyen de izlettiren de günahkar" diyen Ünlü, Cem Yılmaz'da hiç gülecek bir şey bulamamış.



- Kadınlara röportaj vermediğiniz doğru mu?



- Evvelden birkaç kez yaptık aslında. Hiç lüzum yokken televizyona da çıkmış olduk.



- Nedir peki bu kadın gazetecilere karşı koyduğunuz “ambargonun” sebebi?



- Ben muhattaplı konuşmayı severim. Karşımda sizin gibi bir kişi de olsa, 10 bin kişi de olsa fark etmez ama bu bir kadın olursa, yüzüne bakamayacağım için rahatsız olurum, önüme bakayım falan derken sıkılır, rahat konuşamam.



- Oo, o zaman epey bir röportaj teklifini reddetmişsinizdir.



- Tabii. Jet-ski olayında Defne Samyeli miydi neydi o hanım, onun haber saatinde sırf bu yüzden Rıdvan Bıyık’la konuştuk mesela. Hatta Defne Hanım “İlk defa kadınlığım işimin önüne geçti” demişti. Ben de “Kendisi bu durumu güzelliğine borçlu” diye latife yapmıştım.



- Sadece güzel kadınların karşısına çıkmak mı caiz değil?



- Yaşlı olur, bir abla vardır, şudur budur, o zaman muhattap alabilirsin ama genç ve güzel bir bayan olduğu zaman ben yüzüne bakmıyorum. Yüzüne bakmayınca da muhattap alınamıyor.



- Konuşmalarınızdaki nüktedanlığa bakarsak bugün de Cem Yılmaz’ı taklit ediyor olabilir misiniz?



- Cem Yılmaz’dan niye esinleneyim, benim ona bir ihtiyacım yok ki. Onun alanında da değilim. Onu hiç seyretmedim, bir iki kere çocuklar gösterdiler ama ben gülecek bir şey bulamadım. Benim esprilerim çok daha doğal, onunkilerde bir hazırlık var. Bir adam programa ben bu milleti saatlerce nasıl güldürürüm diye önceden hazırlanıyorsa, ben ona gülmem.



- Kızdınız mı sizi Cem Yılmaz ile kıyaslamaya?



- Yok, sor sor istediğini sor. Bir kere bu onun işi ve ondan para kazanır. İşine hazırlanmak zorundadır. Benim işim o değil. O yüzden hiçbir zaman örnek almadım.



- O sizi örnek almış olabilir mi?



- Bir zaman ben de “Cem Yılmaz benden esinleniyor” demiştim. Umre dönüşünde Cem’e birkaç laf attılar, akıllı çocuk, “Hoca ciddi şeyler konuşur” dedi, hiç lafı yemedi. Şimdi ben de ona mukabil şeyler dememem lazım.



- Cem Yılmaz istese bir araya gelir misiniz?



- Niye gelmeyelim? O gelirse ben de gelirim. Adam Yaşar Nuri Öztürk değil ki... Fetva konusunda aramızda bir ihtilaf yok (gülüyor).



Röportajın tamamını okumak için tıklayınız...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin