Crowne Plaza iletişim ajansını seçti!

MPR müşteri portföyünü genişletiyor.

Google Haberlere Abone ol
Crowne Plaza iletişim ajansını seçti!

MPR İletişim Danışmanlığı müşteri portföyüne katılan Crowne Plaza İstanbul- Florya, medya iletişimi, pazarlama iletişimi ve kurumsal iletişim konularında hizmet alacak.



Crowne Plaza İstanbul-Florya, iletişim ajansı olarak MPR’yi seçti. Uluslararası otel zinciri Intercontinental HotelsGroup markalarından Crowne Plaza İstanbul-Florya, kentin eski kıyı semtlerinden Florya’da konumlanıyor.



İletişimin PR, Digital, Creative ve Event disiplinlerini tek bir stratejide bir araya getiren MPR entegre iletişim çözümleri sunuyor. Marketing Türkiye Dergisi tarafından iletişim sektörünün 15 duayeni arasında gösterilen Meral Saçkan tarafından 1994 yılında kurulan MPR, Türkiye’nin pazarlama yönelimli ilk halkla ilişkiler şirketidir.



MPR, müşterilerine kurumsal iletişim, iç iletişim, risk ve kriz yönetimi, medya ilişkileri, sürdürülebilirlik ve KSS, etkileyicileri etkileme yönetimi, konu ve gündem yönetimi, dijital iletişim, etkinlik ve sponsorluk yönetimi  konularında hizmet veriyor.



Altın Pusula, Cannes ve Effie’de ödülleri topladı



MPR, son 6 ayda Altın Pusula, Cannes ve Effie’de 3 önemli ses getiren başarıya imza attı. Effie Ödülleri kapsamında her yıl düzenlenen Effie Etkililik Endeksi, 2016’nın en etkili ajanslarını belirledi. Global reklam ajansları ve iletişim ajanslarının yoğun olarak yer aldığı listede Bağımsız Ajanslar kategorisinde, MPR ilk 100’de yer alan tek Türk PR ajansı olmayı başardı. MPR, Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) için geliştirdiği ‘Peynirler Ambalaja Girmeli’ projesiyle de ‘Gündem Yönetimi’ kategorisinde Altın Pusula Ödülü’nün sahibi oldu. Cannes Young Lions Uluslararası Reklam Festivali’nde PR kategorisinde Türkiye elemelerine katılan MPR’nin Genç Aslanları Aslı Meci ve Can Saçkan elemelerde Türkiye ikincisi oldu.



MPR’ın müşterileri arasında Ambalaj Sanayicileri Derneği, AND Anadolu Gayrimenkul, Cathay Grup, Darüşşafaka Cemiyeti, KPMG, İnci Holding, İgdaş, Katılım Emeklilik, Konya Şeker, McDonald’s, McDonald’s Çocuk Vakfı, My Executive, Rahmi M. Koç Müzesi, SerTrans Logistics, Tesco Kipa, Türkiye Hazır Beton Birliği, Whirlpool Corporation gibi kendi sektörlerinin en büyük kurumları yer almaktadır.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin