Çocukların velayeti kimde kalacak?

Mustafa Sandal’dan boşanmaya hazırlanan Emina Sandal, eski sevgilisi Marko Miskoviç’e döndüğü iddiasına tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Çocukların velayeti kimde kalacak?

10 yıllık eşi Mustafa Sandal’la boşanma kararı aldıkları haberleriyle gündemde olan Emina Sandal, küçük oğlu Yavuz’un 6’ncı yaş gününü dün bir AVM’nin oyun salonunda kutladı.



Mustafa Sandal, işleri nedeniyle partiye katılamadı. Basın mensuplarıyla sohbetinde “Boşanıyoruz, her şey net” diyen şarkıcı, sosyal medya hesaplarında soyadını ‘Jahovic’ yapması sorulunca “Soyadımı henüz değiştirmedim, kendi ülkemde öyle tanınıyorum. Ama dava bittikten sonra değiştireceğim” yanıtını verdi.



Eski sevgilisi Marko Miskoviç’le yeniden görüşmeye başladığı haberlerine ise tepki gösteren Emina Sandal şunları söyledi: “Sırp basını, 14 yaşımdan beri benimle ilgili hiçbir skandal bulamadı. Şimdi fırsatı değerlendirip böyle haberler yapıyorlar. Ama ben Marko’yu 11 senedir hiç görmedim.



Ne onunla bir yerde oturdum ne de kahve içtim. Benim hayatımda şu an kimse yok. Uzun zaman da olmasını istemiyorum. Sadece çocuklarım için çabalayacağım”



Çocukları Yaman ve Yavuz’un ayrılık sürecinden olumsuz etkilenmediklerini söyleyen Emina Sandal, “Çocuklar o süreci atlattı” dedi. Sandal, oğullarının velayetinin kendisinde kalacağını belirtti.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin