‘Çocuklar için doğru kararı vereceğiz’

Mustafa Sandal ve Emina Sandal, boşanma aşamasına geldi.

Google Haberlere Abone ol
‘Çocuklar için doğru kararı vereceğiz’

Dokuz yıldır evli olan ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ve Emina Sandal, boşanma aşamasına geldi. Ünlü çift, iddialar üzerine sosyal medya hesaplarından açıklama yaptılar.



Mustafa Sandal, eşinden ‘yaptığı müsrifliklerden dolayı boşanmak istediği ve beş aydır eve gitmediği’ haberlerine tepki gösterdi. Evliliklerini değerlendirme aşamasında olduklarını söyleyen Mustafa Sandal, Twitter’dan yaptığı açıklamada şunları söyledi:



“Çocuklarımın annesi, kıymetlim emina sandal’la özel hayatımızın bize özel kalmasını istiyoruz. ‘Para yüzünden’ kavga ettiğimiz ve ‘Emina’nın çocuklarını terk edeceği’ iddiaları doğru değil. Bu denli uzun süreli her ilişkide olabileceği gibi bizim de zaman zaman çözme ihtiyacı duyduğumuz sorunlarımız olabiliyor. Biz bu süreçte sevgili eşimle, ailemiz ve çocuklarımız için en doğru kararı vereceğiz”



Instagram’dan, şarkıcıyla fotoğrafını paylaşan Emina Sandal ise, “Hakkımda çıkan iddialar külliyen yalan. Ben bir kadınım ve anneyim, herkes gibi saygıyı hak ettiğime inanıyorum. İleriye dönük aldığım bütün kararlarım sadece ve sadece benimdir. Kimseyi ilgilendirmez” dedi.



‘Çocuklar için doğru kararı vereceğiz’


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin