cnnturk.com'a yeni yazar! Hangi derginin yayın yönetmeni sitede yazmaya başladı?

Popüler gençlik dergisinin yayın yönetmeni okuyucusuyla cnnturk.com'da buluşuyor.

Google Haberlere Abone ol
cnnturk.com'a yeni yazar! Hangi derginin yayın yönetmeni sitede yazmaya başladı?

Magazin gazetecisi ve gençlik dergisi Trendy'in genel yayın yönetmeni Pınar Yılmazerler, bugünden itibaren yazılarıyla cnnturk.com'da olacak. Yılmazerler yazılarında çoğunlukla çok sevdiği hayvanları konu alacak. 



Yaptığı röportajların fotoğraf çekimlerinde ünlüleri mutlaka kendi hayvanlarıyla ya da sokak hayvanlarıyla çektiren Yılmazerler, bu konuyla ilgili de "Bir kişi bile olsa hayvanlarla ilgili olumlu düşünmesini, en azından zarar vermemesini sağlayabilirsem bu dünyaya boşuna gelmemişim demektir" açıklamasını yapıyor. Yılmazerler, yazılarının büyük bir hayvansever topluluğun buluşma adresi olacağını da belirtiyor.



Yılmazerler ilk yazısında da eski bir haberinin konusu olan 17 Ağustos depreminde anne- babası ölen çocukların evlatlık verilmesi olayını anlatıyor. Yılmazerler'in yazısı şu şekilde:



"Sene 1999. 17 Ağustos depremini yaşamışız ve yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz ülkece. Bana da gazetede bir görev verildi; depremde annesiz, babasız kalan çocuklar ne durumda, evlatlık olarak veriliyorlar mı, nasıl bir prosedür işleniyor vs. araştıracağım. Orayı aradım, burayı aradım en son Ankara'da bir yetkiliye ulaştım ve sordum: "Çocuklara sıcak bir yuva vermek isteyen ailelerin sayısında artış oldu mu?" "Ne sıcak yuvası" dedi bana yetkili; "Sarışın, mavi gözlü kız çocuk isteyenlerin sayısında bir artış oldu sadece!" "Vay be" dedim içimden; "Bu kadar şekilcilik de sadece insanoğlunda olur. Güzel kadın, yakışıklı adam, büyük ev, havalı araba..." Liste uzar gider böyle. Halbuki bir köpek sizin banka hesabınızı bilmeden sever sizi, ya da bir kedinin umrunda değildir sizin güzelliğiniz ya da yakışıklılığınız. Sadece sizi, siz olduğunuz için sever. Kimseniz sizde göremediğini görür bir hayvan ve sonsuz bir bağlılıkla bağlanır"



Yazının devamını okumak için tıklayınız


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin