CNN Türk'ten ayrılan hangi deneyimli isim Woman TV ile anlaştı?

Geçtiğimiz yıl CNN Türk ile yollarını ayıran deneyimli ismin yeni adresi belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
CNN Türk'ten ayrılan hangi deneyimli isim Woman TV ile anlaştı?

Geçtiğimiz yıl CNN Türk’teki muhabirlik görevinden ayrılan Pınar Çıtak Koygun, Woman TV ile anlaştı. Koygun, Woman TV ekranlarında cuma günleri saat 14.00’te canlı yayınlanacak 'Hafta Bitmeden' programını sunacak.



'Hafta Bitmeden'de güncel haberler, gazete haberleri, stüdyo konukları ve canlı telefon bağlantılarıyla o haftanın gündemine yansıyan konular ele alınacak. Yaklaşık bir saat boyunca devam edecek programda kadın haberleri ve kadın başarı hikayelerine de geniş yer verilecek.



CNN Türk'ten ayrılan hangi deneyimli isim Woman TV ile anlaştı?



Pınar Çıtak Koygun kimdir?



Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu olan Pınar Çıtak Koygun medya dünyasına üniversite eğitimi sırasında adım attı. 2001 yılında Milliyet Ege'deki "Genç Bakış" sayfasında muhabirlik yaptı. İzmir TV'de ara ve ana haber spikeri olarak çalıştı. Eş zamanlı olarak FM İzmir 101'de haber spikerliği yaptı. Stajını NTV İzmir Haber Merkezi'nde muhabir olarak tamamladı.



2004'te Ege Üniversitesi’nden mezun olup, yaşadığı kente, İstanbul'a döndü ve İstanbul FM'de haber spikeri olarak işe başladı. Ardından Kanal A Haber Merkezi'nde muhabir olarak çalıştı. Ardından, bir haber ajansı tarafından hazırlanan, 81 yerel televizyon kanalında hafta içi her sabah canlı yayınlanan "Anadolu'da Sabah" haber programını sundu.



Duayen spiker Gülgûn Feyman ile Bengütürk TV'ye geçti. Hafta içi aktüel haber programı olan "Pınar İle Kahvaltı Haberleri" programını hazırladı ve sundu. 2008'de DHA'da muhabir olarak işe başladı. Doğan Haber Ajansı'nda Cumhurbaşkanlığı ve Başbakan Muhabirliği yaptı. Siyaset ve belediye haberlerini takip etti, çok sayıda uluslararası konferans ve kongreyi haberleştirdi. 5 yıllık ajans haberciliği deneyiminden sonra Mayıs 2013'te CNN TÜRK Haber Merkezi'ne geçti. Aralık 2018'e kadar CNN TÜRK Haber Merkezi'nde muhabir olarak çalışıyordu.


Etiketler CNN Türk Woman TV
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin