CNN Türk'e atv'den flaş transfer! Hangi isim kadroya katıldı?

Demirören Medya Grubu'nda yayın yapan CNN Türk'e atv Haber'den bir isim dahil oldu.

Google Haberlere Abone ol
CNN Türk'e atv'den flaş transfer! Hangi isim kadroya katıldı?

Doğan Medya Grubu’ndan Demirören Medya Grubu'na geçen ve yeni bir yapılanmaya giden CNN Türk, kadrosuna dikkat çeken bir ismi kattı.



atv Haber'in deneyimli ismi Sena Alkan, CNN Türk ile el sıkıştı. Alkan, kanalın Ankara Haber Bürosu'nda diplomasi muhabiri olarak görev yapacak.



Geçtiğimiz günlerde Turkuvaz Medya Grubu’na bağlı atv Haber Merkezi'nden Emrullah Erdinç, Kanal D kadrosuna; yine Turkuvaz Medya Grubu’na bağlı a Haber kanalının haber müdürü Murat Yancı ve İstihbarat  şefi Kubilay Gülbek CNN Türk kadrosuna katılmışlardı. Emrullah Erdinç İstanbul Haber Müdürü, Murat Yancı genel müdür yardımcısı ve Kubilay Gülbek ise haber koordinatörü görevlerine getirilmişti.



CNN Türk'e atv'den flaş transfer! Hangi isim kadroya katıldı?



Sena Alkan kimdir?



5 Ekim 1990 tarihinde Sakarya'da doğdu. Hacettepe Üniversitesi’nde İngiliz dili okudu.Ardından İngiltere Cambridge’de ve Bournemouth’da eğitim gören Sena Alkan Aktürk İngiltere’den döndükten sonra AB tarafından finanse edilen ve Gazeteciler Cemiyeti tarafından yürütülen Özgürlük için Basın projesinin yazım ekibinde yer aldı.



2013 yılında Daily Sabah gazetesinde muhabirlik yapmaya başlayan Aktürk, evlendikten sonra Ankara’ya taşındı. Aktürk yaklaşık 2 yıldır A haber kanalında diplomasi muhabirliği, Atv kanalında ana haber bülteni için muhabirlik, İngilizce yayın yapan Anews kanalında muhabirlik yapıyordu.



Başarılı gazeteci iyi derecede İngilizce, orta derecede Fransızca ve İtalyanca biliyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin