City Fest başlıyor!

Teoman, Sıla, Duman, Mabel Matiz, Inna, Manga ve daha pek çok isim bu festivalde...

Google Haberlere Abone ol
City Fest başlıyor!

Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un düzenlediği, birbirinden ünlü isimlerin sahne alacağı City Fest için geri sayım başladı. 11-12-13 Mayıs tarihlerinde İstanbul, Ankara ve İzmir’de eş zamanlı gerçekleşecek olan festival müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatacak.



İstanbul, Ankara ve İzmir’de eş zamanlı olarak gerçekleşecek olan City Fest’de Teoman, Sıla, Duman, Mabel Matiz, Inna, Manga, Yeni Türkü, Zakkum, Jehan Barbur, Aydilge, Jabbar, Özge Fışkın ve DJ Burak Yeter gibi ünlü isimler hayranlarıyla buluşarak performans sergileyecek.



DÜNYACA ÜNLÜ INNA İSTANBUL VE ANKARA’DA SAHNE ALACAK



Müzikteki başarısı ile ünü sınırları aşan Romanyalı sanatçı Inna da City Fest kapsamında Türkiye’ye geliyor. City Fest’in İstanbul Uniq ve Ankara Winner Incek etkinliklerinde sahne alacak olan güzel sanatçı, festivalde en sevilen şarkılarını seslendirecek. Her fırsatta Türkiye’ye duyduğu hayranlığı dile getiren dünyaca ünlü yıldız Inna, 12 Mayıs’da İstanbul, 13 Mayıs’da ise Ankara’da sahne alacak. Biletix’den satışa sunulan biletleri için hayranları sıraya giren Inna, City Fest ‘de kendisini dinlemeye gelen sevenleri için unutulmaz bir şov hazırladı.



City Fest başlıyor!



İLK GÜN TEOMAN İKİNCİ GÜN INNA ÜÇÜNCÜ GÜN DUMAN



Uniq İstanbul’da gerçekleşecek olan CityFest İstanbul’un ilk gününde Teoman sahne alacak. Festivalin ikinci günü ise dünyaca ünlü yıldız Inna ve DJ Burak Yeter performanslarıyla müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşatacak. Festivalin İstanbul ayağının kapanışını ise ünlü rock grubu Duman yapacak.



ANKARALILAR CITYFEST İLE ÜNLÜ İSİMLERLE BULUŞACAK



11-12-13 Mayıs tarihlerinde City Fest ile ünlü akınına uğrayacak olan Ankara’da festivalin açılışını Sıla, Mabel Matiz ve Yeni Türkü gibi ünlü isimlerle birlikte Özge Fışkın yapacak. Festivalin ikinci gününde konuklar Kolpa, Jehan Barbur ve Duman ile dolu dolu müziğin keyfini çıkaracak. Ankara’da festivalin kapanışında ise birbirinden ünlü müzisyenler sahne alacak. Dünyaca ünlü Inna, Manga, Aydilge, Zakkum ve Jabbar Ankara City Fest’in kapanış günü sahneye çıkarak festivaldeki herkese unutulmaz bir gece yaşatacak. DJ’lerin gün boyu performans sergileyeceği Ankara CityFest’de konser sonraları da after party ile eğlence tavan yapacak.



İZMİR SILA, MABEL MATİZ VE DUMAN İLE FESTİVALİN TADINI ÇIKARACAK



İzmir Arena’da yapılacak olan City Fest’in İzmir ayağında 11 Mayıs’ta Duman sahne alacak ve dünden bugüne hit olmuş parçalarını seslendirecek. Festivalin 12 Mayıs’ta gerçekleşecek olan ikinci gününde ise Sıla ve Mabel Matiz İzmirli hayranlarıyla buluşacak.


Etiketler city fest
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin