'Çılgın Tasarımlar' Discovery Channel’da!

Adam Savage, izleyenleri sıra dışı bir yolculuğa çıkarmaya hazır.

Google Haberlere Abone ol
'Çılgın Tasarımlar' Discovery Channel’da!

Çılgın fikirleri ve projeleri ile adını duyuran Adam Savage, izleyenleri sıra dışı bir yolculuğa çıkarmaya hazır. MythBusters ile ezberleri bozan Savage, şimdi de kariyerinin en iddialı projesinde çılgın tasarımların peşinde. ‘Adam Savage ile Çılgın Tasarımlar’ her Perşembe 21:55’te Discovery Channel ekranlarında.



Tamamı 3 boyutlu yazıcı ile yapılmış ve sıvı nitrojenle çalışan bir iron man kostümü hayal edebilir misiniz? Adam Savage hayal etmenin ötesine geçiyor. Efsanevi mühendis Adam Savage izleyenleri yepyeni bir bilim yolculuğuna çıkarmaya hazır.



Çılgın fikirleri ve projeleri ile ses getiren Adam Savage; her bölümde, günlük pratiklerden bilimle ilgili şehir efsanelerine dek uzanan bir yolculuğun kapılarını ardına kadar açacak. Adam’ın yolculuğunda ona en sevdiği arkadaşları ve hayranı olduğu bilim insanları eşlik edecek.



Adam Savage, “Hayatımda hep sınırları zorladım, hayatımı keşfetmeye ve incelemeye adadım. Çılgın Tasarımlar’da hep aklımda olan ve çözmeye çalıştığım ilginç fikirleri izleyenlerle paylaşmaya hazırım. Bu sıra dışı ve heyecan verici yolculuk, hem ben hem de izleyenler için bambaşka bir dünyanın kapılarını açacak. Her zaman en çılgın fikirlerin en yenilikçi mühendislik harikalarını yarattığını düşünmüşümdür” diyor.



Adam Savage ile Çılgın Tasarımlar her Perşembe 21:55’te Discovery Channel ekranlarında.



'Çılgın Tasarımlar' Discovery Channel’da!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin