CGV Mars Group'tan Medyatava'ya 'Çiçero' açıklaması: 1 TL'ye satılan biletler bizim sinemalarımızda gösterilmedi

Medyatava, geçtiğimiz pazartesi günü Box Office Türkiye'nin Çiçero filmini 15-21 Mart haftasındaki satış tablosundan çıkardığını yazmıştı...

Google Haberlere Abone ol
CGV Mars Group'tan Medyatava'ya 'Çiçero' açıklaması: 1 TL'ye satılan biletler bizim sinemalarımızda gösterilmedi

Canan Kaya / Medyatava



canankaya@medyatava.com



 



Geçtiğimiz pazartesi günü 15-21 Mart haftasına ait gişe rakamlarını açıklayan Box Office Türkiye, yapımcılığını Mustafa Uslu'nun yaptığı "Çiçero" filminin 9. haftasında satılan 84.476 adet biletin her birinin sektör dinamiklerinin altında bir rakam olan 1 TL'ye satılması nedeniyle filmi tablodan çıkarmıştı.



BOX OFFİCE TABLODAN ÇIKARDI! ÇİÇERO'YA TANESİ 1 TL'DEN 85 BİN ADET BİLET KESİLDİ!



İlk olarak Medyatava'nın duyurduğu bu gelişmeyle ilgili yapımcı Mustafa Uslu tarafımıza açıklamalarda bulunarak biletleri Çiçero'nun kostümlerini hazırlayan firmaya verdiklerini belirtmişti. Uslu'nun bu açıklamalarına cevap veren Box Office Türkiye ise kendilerine toplu satış yapıldığı bilgisinin verildiğini belirtmişti.



MUSTAFA USLU'DAN '1 TL'LİK BİLET' AÇIKLAMASI!



BOX OFFİCE TÜRKİYE'DEN '1 TL'LİK BİLET' AÇIKLAMASI: MUSTAFA USLU BİZE TOPLU SATIŞ YAPTIĞINI SÖYLEDİ!



Bu gelişmelerin ardından bir açıklama da filmin dağıtımını üstlenen CGV Mars Entertainment Group'tan geldi. Açıklamada, 1 TL'ye satılan biletlerin gösterimlerinin CGV Mars'ın salonları olan Cinemaximum'larda yapılmadığı belirtildi.



İşte, o açıklama:



"CGV Mars Entertainment Group olarak Çiçero filminin dağıtımını üstlenmekte, bu nedenle de sadece dağıtımını üstlendiğimiz filmlere ilişkin tüm Türkiye’deki seyirci ve hasılat rakamlarını Box Office ile paylaşmaktayız. Bunun ötesinde bilet fiyatlarının belirlenmesine ilişkin hususlarda dağıtımcının hiçbir rolü bulunmamaktadır. 1 TL’ye bilet satış kararı filmin yapımcısı ile bazı sinema operatörleri arasında alınmış bir karar olup, dağıtımcı olarak bizim bu kararda herhangi bir etkimiz olmamıştır.



Öte yandan, 1 TL’ye satılan filmlerin gösterimi firmamıza ait Cinemaximum sinemalarında gerçekleştirilmemiş olup, haberinizde bahsedilen tanesi 1 TL’den kesilen 85 bin adet uygulaması diğer sinema salonlarındaki gösterimlerde söz konusudur.



Bilgilerinize sunarız.



Saygılarımızla,



CGV Mars Entertainment Group"


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin