Cezaevinden, canlı yayına! Seren Serengil'den flaş açıklamalar

Seren Serengil, üç günlük hapis cezasını tamamladı.

Google Haberlere Abone ol
Cezaevinden, canlı yayına! Seren Serengil'den flaş açıklamalar

'Gülben Ergen hakkında konuşma yasağını' deldiği için 2 Şubat'ta Bakırköy Kadın Tutukevi'ne giren Seren Serengil bugün cezaevinden çıktı.





Yanında yine Yaşar İpek vardı



Seren Serengil cezaevinden çıkar çıkmaz sunuculuğunu yaptığı Duymayan Kalmasın programında yaşadıklarını anlatıyor. Gülben Ergen'in şikayeti üzerine 3 günlük zorlama hapis cezasına çarptırılan Seren Serengil, cuma günü cezaevine girmişti. Cezasını çeken Seren Serengil, bu sabah tahliye oldu. Seren Serengil'in yanında Yaşar İpek vardı. Seren Serengil hiçbir açıklama yapmadan aracıyla cezaevinden uzaklaştı.



Cezaevinden, canlı yayına! Seren Serengil'den flaş açıklamalar



'Şov yapıyor', iddiasına çok sert yanıt



Seren Serengil'in avukatı Ersoy Akdemir Hürriyet'e yaptığı açıklamada ''Seren Hanım'ın içeride en çok canını sıkan 'Şov yapıyor' şeklindeki haberlerdi. Hapsin şovu olmaz. O dönemdeki hukukçusu ne dediyse o şekilde yönlendirildi.  Bir buçuk 2 aydan önce içeri giremez yönündeki yanlış bilgi nedeniyle bu haberler yapıldı. Bu bilginin de ne kadar yanlış olduğu ortaya çıktı. Dolayısıyla bu bilgiye dayanarak yapılan bu haberlerin de asılsız olduğu zaten Seren Hanım 4 gün içerisinde hapse girince anlaşıldı'' dedi.



Yaşadıklarını canlı yayında anlatıyor



Dakikalar önce cezaevinden çıkan Seren Serengil, cezaevinde yaşadıklarını yorumcusu olduğu Duymayan Kalmasın programında anlatıyor:



Zorlu bir süreçti, İnsanın özgürlüğü o kadar önemli ki o üç gün bana üç yıl gibi geldi. Müebbet yatan kişilerle aynı yerdeydim. Bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bir kişi bile bu kararın yanında olmadı. Büyük bir oyunun içerisinde bulundum. Cezaevine gitmenin neresi şov olabilir. Güvenlik nedeniyle tek kişilik hücrede kaldım.



Seren Serengil'den ilk paylaşım da geldi



Seren Serengil cezaevinden çıkar çıkmaz Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafın altına ''Allah'ım bir sağlık bilirdim, bir de özgürlüğü öğrendim...'' notunu düştü.



Cezaevinden, canlı yayına! Seren Serengil'den flaş açıklamalar - Resim : 2



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin