Ceyda Düvenci: Doğum Amerika’da olacak

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, katıldığı bir organizasyonda hamilelik sürecini anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Ceyda Düvenci: Doğum Amerika’da olacak

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ etkinlikleri kapsamında  Ataşehir Palladium AVM tarafından gerçekleştirilen ‘Kendini Şımart’ adlı söyleşide sevenleriyle buluştu. ‘Kadın ve Mutluluk’ konulu söyleşi de kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Ceyda Düvenci, bir çok konuda hakkında bilinmeyenleri anlattı.



Bizler seçilmiş kişileriz



Söyleşi de sevenlerinden gelen soruları cevaplayan Ceyda Düvenci, özel ilgiye ihtiyacı olan çocukların ailelerin seçilmiş olduğunu söyleyerek “Sizler ve ben seçilmiş kişileriz ve çocuklarımıza sevgimizi daha çok yansıtmamız gerekiyor.  İstemediğimiz bir şey olduğunda neden ben diyoruz ama tevekkül sonrasında o olgunluğa kavuşuyorsunuz”, dedi.



Benim için sevgisiz insanlar engelli



Sağlıklı ve sevgisiz insanların özürlü olduğunu belirten Ceyda Düvenci “Yurtdışında engelli diye bir tabir yok bunu birtek biz kullanıyoruz. Bizdeki bu söylem yurtdışında fiziksel olarak özel ihtiyaca sahip olan insan olarak adlandırılıyor. Benim için sağlıklı ama içinde sevgi olmayan insanlar özürlüdür”, diye konuştu.



Sürekli ağlıyorum



5,5 aylık hamile olan Ceyda Düvenci hamilelikten dolayı genelde sürekli ağladığını söyleyerek “Çok mutlu olduğumda, Bülent eve çiçekle geldiğinde veya kötü bir şey görünce sürekli ağlıyorum. Ağlamak benim için gülmek kadar güzel bir şey. Benim ağlamalarımdan Bülent’te doktorumla konuştuktan sonra rahatlamaya başladı. Şimdi güldürmek için ne yapacağını şaşırıyor”, dedi.



Doğum Amerika’da olacak



Kızı Melisa’nın yaz okulu için her yıl Amerika’ya gittikleri için doğumu da orada yapacağını söyleyen Ceyda Düvenci “Melisa tedavisi ve yaz okulu için her yaz Amerika’da. Doğumda yaz aylarına denk geleceği için Melisa’yı da yalnız gönderemeyeceğim için oğlum Okan Ali’yi de Amerika’da dünyaya getireceğim ve doğumu da Türk doktorlar gerçekleştirecek”, dedi.



Ceyda Düvenci: Doğum Amerika’da olacak


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin