Cesur ve Güzel'de tansiyon yükseliyor!

Korludağ Kasabası'nda yeni bir dönemin başlıyor...

Google Haberlere Abone ol
Cesur ve Güzel'de tansiyon yükseliyor!

Ay Yapım imzalı Cesur ve Güzel'in yeni bölümünde Sühan'ın, Cesur'la evlenerek Alemdaroğlu Çiftliği'ne yerleşmesi Korludağ Kasabası'nda yeni bir dönemin başlamasına neden olacak.



Tahsin Korludağ artık sadece Cesur'a değil kızı Sühan'a da savaş açacak. Heyecan dolu bölümde yenilgiyi kabullenemeyen Tahsin ve haklı mücadelesini veren  Cesur'un savaşında tansiyon çok yükselecek.



Yeni Bölümde Neler Olacak?



Dizinin bu akşam ekrana gelecek bölümünde; Cesur ve Sühan’ın evliliklerinin ilk gecesi ikisi için de unutulmaz olur. Cesur tüm engellere rağmen Sühan’ın kalbindeki korkuları dindirir fırtınalı günlerden sonra ona güvenli bir liman olur.



"Cesur ve Güzel yeni bölüm fotoğrafları!" Galerisine Göz At



Cesur’un onunla çiftliği ele geçirmek için evlendiğinden şüphelenen Sühan, verdiği kararları sorgulamaya başlar. Fakat Tahsin Korludağ ikisine de bu evliliğin bedelini ödetmeye kararlıdır.



Başına gelenler için Cesur’u suçlayan Korhan bunu kanıtlamak için Hülya’yla ilgili gerçeklerin peşine düşer. Korhan’ı bekleyen büyük sürpriz Cahide’nin tüm planlarını alt üst edecek niteliktedir.



Cesur, Sühan’ı kendine inandırmaya çalışırken bu sefer Bülent’in çalınan tabloları bulması onun aklına şüpheler sokar. Evlilikleriyle başlayan yeni dönem, Tahsin Korludağ’la olan savaşta açılan yeni cepheler anlamına gelmektedir. Fakat Cesur’un beklediği yardım hiç tahmin etmediği bir yerden yola çıkmıştır.



Cesur ve Güzel'in yeni bölüm fragmanını izlemek için;




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin