Ceren Gündoğdu'dan yeni şarkısı Sağım Solum Aşk çıktı

'Sağım Solum Aşk', Universal Music Türkiye etiketiyle müzikseverlerle buluştu.

Google Haberlere Abone ol
Ceren Gündoğdu'dan yeni şarkısı Sağım Solum Aşk çıktı

Ceren Gündoğdu, Universal Music Türkiye etiketiyle piyasaya sürdüğü 'Sağım Solum Aşk' isimli yeni şarkısı ve klibi, müzikseverlerle buluştu.





Alternatif müziğin romantik sesi Ceren Gündoğdu, mayıs ayında yayımladığı 'Ben Hep Seni Sevdim' parçasıyla YouTube üzerinde bir milyon izlenme barajını geçmeyi başardı.



Ceren Gündoğdu “Sağım Solum Aşk”ı şöyle tanımladı: "Bu şarkı güzel şeylerin ansızın kapıyı çalabileceğine dair olan inancını tazelemek isteyenlerin şarkısı! Bu şarkı güzel hissedenlerin etrafına da güzel hissettireceğini farkında olanların şarkısı!"



Söz ve bestesi Ceren Gündoğdu’ya, düzenlemeleri Arel Koray Nalbant’a ait olan şarkının kayıtları İstanbul Babajim Stüdyoları’nda gerçekleştirilirken, mastering’i ise dünyaca ünlü Chris Gehringer tarafından tamamlandı. Video klibinin senaryosu da Ceren’e ait. Bir müzikal filmini andıran bu renkli video klipte bolca dans sahnesi bulunuyor ve klipte sanatçıya, müzikal oyuncusu arkadaşları eşlik ediyor. Klibin yönetmenliğini de Onur Cabi üstlendi.



6 yaşında, kendi deyimiyle ‘yol arkadaşı’ piyanosu ile tanışan ve yazdığı şarkılarla samimi ve romantik bir müzik dilinin izini süren Ceren, 2020 baharında yayınlayacağı, sözü ve müziği kendisine ait şarkılardan oluşan ilk solo albümünün çalışmalarına ve bir Zorlu PSM prodüksiyonu olan “Damdaki Kemancı” müzikalinde “Hodel” karakterini canlandırmaya devam etmektedir.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin