'Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu' filminin çekimleri başladı!

Hayat Van Eck, Naim Süleymanoğlu'na hayat verecek.

Google Haberlere Abone ol
'Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu' filminin çekimleri başladı!

Mustafa Uslu'nun yapımcılığını üstlendiği 'Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu' filminin çekimleri başladı. Filmde, Süleymanoğlu’nu canlandıran Hayat Van Eck, kamera karşısına geçti.



Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; Milli halterci Naim Süleymanoğlu’nun hayatını anlatan 'Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu' filminin çekimleri başladı. Film ekibi Süleymanoğlu’nun yaşadığı Bulgaristan’da araştırmalarını sürdürürken, Naim Süleymanoğlu’nu canlandıran Hayat Van Eck, antrenmanlarına devam ediyor. Genç oyuncuyu Naim Süleymanoğlu’nun kardeşi Muharrem Süleymanoğlu ile geniş bir antrenör ve beslenme ekibi çalıştırıyor.



Yapımcılığını Mustafa Uslu’nun yaptığı, senaryosunu Sinem Uslu ile Mert Dikmen’in yazdığı, Özer Feyzioğlu’nun yönetmenliğini üstlendiği filmin ekim ayında vizyona girmesi planlanıyor.



'Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu' filminin çekimleri başladı!



Naim Süleymanoğlu tarihe geçti



Spor kariyerine 47 dünya rekoru, üç farklı olimpiyatta kazandığı 3 olimpiyat altın madalyası, 6 Avrupa şampiyonluğu ile 7 dünya şampiyonluğu sığdıran Naim Süleymanoğlu, kendi ağırlığının üç katı ağırlık kaldırabilen tek sporcu olarak da tarihe geçti. 15 yaşında ilk dünya rekoruna imza atan sporcu, Türkiye’ye güreş dışında olimpiyatlarda da altın madalya kazandıran ilk sporcu oldu.



'Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu' filminin çekimleri başladı! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin