Cemal Hünal'a dava şoku!

Rol aldığı 'Atçalı Kel Mehmet' filminin yapımcısı ile mahkemelik oldu.

Google Haberlere Abone ol
Cemal Hünal'a dava şoku!

Ünlü oyuncu Cemal Hünal, rol aldığı “Atçalı Kel Mehmet” filminin yapımcısı ile mahkemelik oldu. Parasını almadığını iddia eden oyuncuya, sosyal medyada yaptığı açıklamalar yüzünden Güler Nalbantoğlu dava açtı.



Issız Adam filmiyle adını duyuran Cemal Hünal, uzun bir aradan sonra “Atçalı Kel Mehmet” filmiyle setlere geri döndü. Hünal, filmin yapımcı Güler Nalbantoğlu ile davalık oldu. Tarihi filmde hem Yusuf Efe’yi canlandıran hem de ekibe okçuluk ve binicilik dersi veren Hünal, parasını almadığını iddia etti.



Oyuncu, Facebook hesabında filmin galasına katılmayacağını söyledi: “Bu filmin yapımcıları emek hırsızı ve ahlak yoksunu! Galada orada olmayacağım” yazdı. Hünal’a cevap filmin teknik yapımcısı Ali Rıza Cankorur’dan geldi. Cankorur, Hünal’a “Emek hırsızı olan, senin çeşitli bahanelerle setten emrivaki yaparak keyfi ayrılmalarına rağmen paranı ödemezdi” diye seslendi.

Bu yanıta sinirlenen oyuncu, Cankorur’a “Sen yalancı, üçkağıtçının tekisin. Set ekibi sizden para alamadı. Herkesle icralıksın” dedi. Hünal’ın bu sözleri üzerine Güler Nalbantoğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Nalbantoğlu’nun avukatı, “Cemal Bey’in yapmış olduğu filme zarar verici açıklamalarıyla ilgili hukuki yollara başvuruyoruz. Kendisinin şirketimizden hiçbir hak ve alacağı yoktur” dedi.



Cemal Hünal'a dava şoku!


Etiketler Cemal Hünal dava
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin