Cem Yılmaz'ın tekne kaçamağını sosyal medya ele verdi

Ünlü komedyen, bir süredir tatil günlerini İstanbul'da yeni aldığı teknesinde geçiriyor.

Google Haberlere Abone ol
Cem Yılmaz'ın tekne kaçamağını sosyal medya ele verdi

ArifV216 filminin çekimlerini tamamlamaya çalışan Cem Yılmaz, bir süredir tatil günlerini İstanbul'da yeni aldığı teknesinde geçiriyor.



Hafta sonu yine teknesinde kalan ünlü komedyene bu kez filminde rol verdiği oyuncu Zeynep Sümer'in de eşlik ettiği iddia edildi. Uzun süredir tasarımcı Ece Önen'le beraber olan Ozan Güven'in de yakın arkadaşı olan Sümer'in Cem Yılmaz'ın teknesinde olduğunu attığı snapler ortaya çıkardı.



Cem Yılmaz'ın tekne kaçamağını sosyal medya ele verdi



Sümer, tıpkı Cem Yılmaz gibi tekneden Boğaz manzarası ve köprü görüntüsü paylaştı. Aynı zamanda Zeynep Sümer'in gözlük camlarından da Ozan Güven ve Cem Yılmaz'ın yansıyan gölgeleri takipçilerin dikkatlerinden kaçmadı. Cem Yılmaz'ın paylaştığı tüm fotoğraflara beğeni yaptığı da görülen Zeynep Sümer'le ilgili ilginç bir detay da dikkat çekti.



"Arif V 216" filminin yönetmeni Kıvanç Baruönü, geçen günlerde sette aynı karavanı paylaşan oyuncularının ismini "Bugün set kalabalık" notuyla yayınladı. Yönetmenin bu gönderisi, Zeynep Sümer'le Cem Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu'nun aynı karavanı paylaştığını ve tanıştığını gösterdi.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com



Cem Yılmaz'ın tekne kaçamağını sosyal medya ele verdi - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin