Cem Yılmaz'dan yeni film müjdesi: Karakomik Filmler

Ünlü komedyen, Karakomik Filmler'in hazırlıklarına başladığını duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Cem Yılmaz'dan yeni film müjdesi: Karakomik Filmler

Cem Yılmaz, Arif V 216 filminin ardından, kişisel Instagram hesabından yeni filmi Karakomik Filmler'in hazırlıklarına başladığını duyurdu.



Başrollerinde Ozan Güven, Özkan Uğur, Zafer Algöz ve Seda Bakan ile birlikte oynadığı Arif V 216 ile 4 milyon 942 bin 506 izleyici rakamına ulaşan Cem Yılmaz yeni film müjdesini verdi.  Yılmaz'ın ismini Karakomik Filmler olarak belirttiği proje, yaklaşık altmışar dakikalık iki filmden oluşacak ve sinemalarda "2 film birden" şeklinde arka arkaya gösterilecek.



İki film birden olacak



Ünlü komedyen, en çok seyirci çeken Cem Yılmaz filmi unvanını G.O.R.A'dan alan Arif v 216'dan sonraki projesini, Instagram'dan yaptığı paylaşımla tantıttı:  “Evet sevgili sinemaseverler. Yeni sinema fikrim “Karakomik Filmler”. 2 Film birden olmak üzere umuyorum Ocak’ta sinemada. Ben başladım, gerisi de güzel gelirse çok şahane işler çıkacaına eminim. Gora’yı çok sevmiştim ama Hokkabaz’ın yeri ayrı diyorsan sıradaki parça sana”.



Barış Arduç ve Çağatay Ulusoy iddiası



Ünlü oyuncunun daha önce bu film için Çağatay Ulusoy ve Barış Arduç’la görüştüğü, filmin senarist ve yapımcılığını üstleneceği konuşulmuştu. Filmin yönetmen koltuğunda ise Arif v 216’da birlikte çalıştıkları Kıvanç Baruönü’nün yer alacağı duyurulmuştu.






 


Cem Yılmaz (@cmylmz)'in paylaştığı bir gönderi (Nis 9, 2018 at 6:45öö PDT)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin