'Cem Yılmaz, Yalın yerine Mustafa Sandal dese ortalık karışabilirdi'

Hürriyet Magazin Konseyi, Pantene Altın Kelebek gecesini değerlendirdi.

Google Haberlere Abone ol
'Cem Yılmaz, Yalın yerine Mustafa Sandal dese ortalık karışabilirdi'

Cengiz SemercioğluÖmür GedikMelike Karakartal ve Onur Baştürk'ten oluşan Hürriyet Magazin Konseyi, geride kalan haftanın en çok konuşulan olaylarını yorumladılar.



Yalın yerine Mustafa Sandal dese ortalık karışabilirdi



'En iyi pop müzik erkek sanatçısı' ödülünü alan Tarkan’a Altın Kelebek heykelciğini vermek için sahneye gelen Cem Yılmaz, “Tarkan’ın ne kadar büyük bir yıldız olduğunu varın siz hayal edin, getir götür işlerini ben yapıyorum! Daha önce Yalın’la çalışıyordum, rakamlar tatmin etmeyince Tarkan’a geçtim” diye espri yaptı. Acaba bu işe Yalın bozulur mu?



Ömür Gedik: Bu espriyi başka biri yapsa Yalın bozulurdu belki ama Cem yaptığından bozulmaz. O da gülmüştür eminim. Törende Tarkan ve Cem Yılmaz’ın bir araya geldiği o an, o muhteşem kare unutulmazlar arasına girdi bence.



Melike Karakartal: Tarkan ve Cem Yılmaz birlikteliği ödül törenine benzersiz bir renk getirdi, Yalın’ın da izleyen herkes gibi ekran başında kahkahalarla güldüğünü tahmin ediyorum.

Şaka kaldıramayacak, ego yapacak ya da bu sözleri bir “kariyer derdi” edinecek biri olduğunu düşünmem.



Cengiz Semercioğlu: Yalın buna alınacak biri değildir. Espri deyip geçilecek bir konu.

Ayrıca ciddiye alınacaksa eğer Cem Yılmaz’ın Tarkan’dan önce Yalın’ın ayak işlerini yapıyor olması Yalın’ı yükselten bir şeydir. Cem Yılmaz, Yalın yerine Mustafa Sandal dese ortalık karışabilirdi.



Onur Baştürk: Bence bozulmaz. Sonuçta bir espri. Ciddiye alırsa işi zor. Çünkü “Yalın az para veriyor, Tarkan daha çok” gibi bir algı yaratmış oluyor Cem. Ama dediğim gibi, sonuçta bir espri ve şov nihayetinde. Oscar’larda insanlar birbirleriyle nasıl uğraşıyorlar görüyoruz.

Bizimkiler de alışsın böyle esprilere.



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin