CEM YILMAZ VE OZAN GÜVEN HANGİ ANİMASYON FİLMDE SESLENDİRME YAPTI?

Cem Yılmaz ve Ozan Güven bir filmin Türkçe dublajını yaptı

Google Haberlere Abone ol
CEM YILMAZ VE OZAN GÜVEN HANGİ ANİMASYON FİLMDE SESLENDİRME YAPTI?

Cem Yılmaz ve Ozan Güven Luc Besson’un yeni animasyon filmi ‘Arthur: Maltazar'ın İntikamı’nı seslendirdi. İkili fragman kayıtları için bir araya geldi. Yine ‘Yahşi Batı’ filminden Özkan Uğur da, Maltazar'ın Türkçe dublajını yapıyor. Film bu cuma vizyonda.




Cem Yılmaz ve Ozan Güven filmin seslendirmesi için ayrı ayrı stüdyoya girdi. Yılmaz iki günde sekiz saat, Güven bir günde dört saat konuştu.
'Arthur ve Minimoylar' serisinin devam filmi, ilkinden üç yıl sonra çekildi.
Filmin Türkçe dublajında Yılmaz ve Güven'in yanında, Özkan Uğur, Volkan Severcan, Ziya Kürküt, Müge Oruçkaptan görev aldı.
Cem Yılmaz daha önce animasyon filmi 'Bee Movie'nin baş karakteri 'Barry'yi seslendirmişti.
Yılmaz'ın dublajını yaptığı Arthur'u, orijinalinde 18 yaşındaki Freddie Highmore, Ozan Güven'in karakteri Prens Betameche'yi ise komedyen Jimmy Fallon seslendiriyor. Filmin yönetmeni ise Luc Besson.
ÜNLÜ?komedyenin sıradaki projesi,  bir Yavuz Turgul filmi. Yılmaz, hayranı olduğu Şener Şen ile kamera karşısına geçecek. Çekimlerin nisan ayında başlaması bekleniyor. Filmin türü polisiye.


Arthur (Cem Yılmaz):
10 yaşında yetenekli bir oğlan çocuğu. Becerikli ve zeki biri olarak minyatür vücut ölçülerini avantaja dönüştürür. Özellikle de Prenses Selenia’nın kalbini kazanma konusunda.


www.milliyet.com.tr

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin