Cem Yılmaz: Sabah gazetesinden bir özür bekliyoruz

Sabah yazarlarından Ersin Ramoğlu, Cem Yılmaz'ın ağabeyi Can Yılmaz'ı FETÖ'cü ilan etti.

Google Haberlere Abone ol
Cem Yılmaz: Sabah gazetesinden bir özür bekliyoruz

Sabah Gazetesi yazarlarından Ersin Ramoğlu, Cem Yılmaz'ın ağabeyi Can YılmazFETÖ'cü ilan etti. İsim benzerliğinin ortaya çıkması üzerine Cem Yılmaz, "Biz de Sabah gazetesinden bir özür bekliyoruz buradan tüm ilgililer duysun. Garip bir yazı, ilginç" dedi.



Sabah gazetesi yazarı Ersin Ramoğlu, Cem Yılmaz’ı FETÖ bağlantılı ilan etti. Ramoğlu’nun kurduğu bağlantı ise, eski MİT’çi Enver Altaylı’nın damadının Metin Can Yılmaz olmasıydı.



Cumhuriyet’te yer alan habere göre; Söz konusu ismin oyuncu Cem Yılmaz’ın ağabeyi olduğunu iddia eden Ramoğlu şunları yazdı:



“Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın abisi Metin Can Yılmaz, Enver Altaylı’nın damadıdır. Enver Altaylı’dan kızı Dilara’yı Metin Can Yılmaz’a isteyen kişi de Mustafa Özcan’dır… Yani sıradan bir FETÖ’cü değildir Enver Altaylı… Damardan FETÖ’cüdür. Cem Yılmaz, Tarkan Tevetoğlu ve Sezen Aksu gibi sanatçıların Erdoğan’a tavırlı olmalarının sebebi FETÖ’dür…”



İsim benzerliği ortalığı karıştırdı



Odatv’nin haberine göre; Cem Yılmaz’ın ağabeyi Can Yılmaz ile söz konusu Can Yılmaz arasında sadece isim benzerliği var. Zira Enver Altaylı’nın ifadesinden de anlaşılacağı gibi Damat Can Yılmaz hakkında yakalama kararı olan bir isim. Damat Yılmaz da zaten kısa süre önce gözaltına alındı.



Twitter hesabından Oda TV’ye teşekkür eden Cem Yılmaz, “Biz de Sabah gazetesinden bir özür bekliyoruz buradan tüm ilgililer duysun. Garip bi yazı, ilginç” mesajını paylaştı. Cem Yılmaz’ın ağabeyi Can Yılmaz ise sosyal medya hesabında, “Allah’tan korkma zaten yok, kuldan da utanma olmayınca sonuç bu oluyor. Mahçup olurlar mı? Sanmıyorum” ifadelerini kullandı.



Cem Yılmaz: Sabah gazetesinden bir özür bekliyoruzCem Yılmaz: Sabah gazetesinden bir özür bekliyoruz - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin