CEM YILMAZ, EVLİLİK VE DİNİ İNANÇLA İLGİLİ SORULARA NE YANIT VERDİ?

Cine 5’de yayınlanan Ali Murat Güven’in hazırlayıp, sunduğu “Sinema Meclisi” adlı programa katılan Cem Yılmaz, özel hayatıyla ilgili soruları yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
CEM YILMAZ, EVLİLİK VE DİNİ İNANÇLA İLGİLİ SORULARA NE YANIT VERDİ?


4 yıldır Cansu Dere ile birlikte olan Cem Yılmaz uzun bir aradan sonra özel hayatıyla ilk kez konuştu:


"Babam gibi baba olacağımı bilsem nikahı basarım, babam kadar iyi bir baba olmayacaksam hiç evlenmem.”


Cem Yılmaz, Cine 5’te yayınlanan Ali Murat Güven’in hazırlayıp sunduğu “Sinema Meclisi” nde özel hayatından yeni projelerine kadar her şeyi anlattı. İşte programda öne çıkan diyaloglar:


Ali Murat Güven: “Ne zaman evleneceksiniz?”


 


Yılmaz: Harika bir aile ortamında yetiştim… Annem ve babam benim için çok düzgün çok iyi birer örnek oldu. Eğer babam kadar iyi bir baba olmayacaksam buna kanaat getirmemişsem hiç evlenmem. Babalığı onun kadar iyi başarabileceğime inandığım gün ise basarım imzayı, evlenirim. Evliliğe yönelik herhangi bir ambargom yok, fakat babalık çok büyük sorumluluk.


 


Neden hep ‘para’?


 


“Kardeşlerim ve ben, paranın çok da değer gören bir nesne olmadığı bir aile ortamında yetiştik. Babamdan çok saygı gördük biz. Bir şahsiyet gibi muamele gördük ve para ‘şahsiyet’ olmanın bir mütemmim cüz’ü değildi bizim için. Sonra gençliğimizde ‘Ben sizin için buradayım” diyen ama tek ‘için’i bu olmayan bir çevreyle tanıştık. Tuhaf bir maddiyatçılık vardı etrafta. Bunun için ‘para’yla çok uğraştım…”


 


 “Av Mevsimi” isimli sinema filmi hakkında ilk kez konuştu


 


 Yılmaz: Filmde cinayet masası dedektifini canlandırıyorum. Burada bir polisi oynamak, benim bütünüyle tür değiştirdiğim, anlamına gelmiyor, fakat istediğim bir şeydi komedinin dışındaki projelerde yer almak. Film Aralık’ta vizyonda. Ortalığın kırılacağına inanıyorum. Bu film 2010’un en büyük hadisesi olacak.


 


Yılmaz: “Ne hacca ne ümreye gitim”


 


 


Tarikatçi, şeriatçı, ayinlere katılan biri durumunda mısın?


 


Bir şile bezinden entarim vardı. Hala da onu ısıtıp ısıtıp veriyorlar. İşin tuhafı ben hacca gitmedim. Ama bir hacı fotoğrafına fotomontajla kafamı yerleştirdiler… Halbuki dindarım ya da değilim durumunda bırakılmaktan hoşlanmıyorum.


 


Dindar mısınız değil misiniz Sayın Yılmaz?


 


Meseleyi oraya getirmeyelim tabi ki


 


Bir doktor arkadaşım sırf Ümre’ye gittiniz diye Kabe önünde size dua ettiğini söyledi bana


 


Yılmaz: Allah razı olsun




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin