CEM VE SEBAHATTİN İÇİN TAZİYE MESAJI YAĞIYOR

Van'da kaldıkları otelin 5.6 büyüklüğündeki depremde yıkılmasıyla enkaz altında kalan ve dün gece enkazdan cansız bedenleri çıkarılan DHA muhabirleri Sebahattin Yılmaz ve Cem Emir için her kesimden DHA'ya başsağlığı mesajı yağdı.

Google Haberlere Abone ol
CEM VE SEBAHATTİN İÇİN TAZİYE MESAJI YAĞIYOR

dhainternet@dha.com.tr adresine ulaşan o mesajlardan bazıları:


Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel, Bayramın son gününde Van’da meydana gelen 5.6’lık depreme görevleri başındayken yakalanan ve üç gün sonra cansız bedenlerine ulaşılan DHA muhabirleri Sebahattin Yılmaz ve Cem Emir’in yaşamlarını yitirmesi nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı.

Kemal Bey, sizin ve tüm DHA ailesine başsağlığı diliyoruz. Meslektaslarimiza Allah'tan rahmet ve tum sevenlerine sabir diliyoruz.Yapabilecegimiz herhangi birsey olursa haber vermeniz yeterli. Saygılarımla (CNN International)

Show Tv Haber Merkezi olarak enkazda hayatını kaybeden iki gazetecinin ailelerine, Doğan Haber Ajansı’ndaki çalışma arkadaşlarına, meslektaşlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz. Acınızı paylaşıyoruz. Görev uğruna şehit olan arkadaşlarımıza rahmet diliyoruz.

Onlar adına yapılacak her türlü girişimde Show Tv çalışanlarının yanınızda olduğunu bilmenizi isteriz(SHOW TV)

DOĞAN Haber Ajansı, Van depreminde enkaz altında kalan,iki değerli mensubu Cem Emir ve Sebahattin Yılmaz’ı şehit verdi. Sağ salim kurtulmaları için dua ettiğimiz Sebahattin Yılmaz ve Cem Emir, görev şehitlerimiz oldu. Meslektaşlarımıza allahtan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Ekim'de meydana gelen ilk afetin yaralarını Ulusça sarmaya çalıştığımız bu günlerde, Van'dan gelen ikinci deprem haberi ile derin üzüntülere boğulmuş bulunmaktayız.

Dualarımız ve sabır temennilerimiz , enkaz altında yaşama tutunmaya çalışarak kurtarılmayı bekleyenler ve kurtarma ekipleri ile birlikte. Depremden sağ olarak kurtulabilen her bir nefes ise bu büyük acının tek tesellisi, sayılarının artması ümidi ile kendilerine acil şifalar diliyoruz.Saygılarımla(Alpaslan ERTEKİN Spor A.Ş. Genel Müdür)

Van'da görevi başında enkaz altında kalarak şehit düşen meslektaşlarımız Cem ve Sebahattin'e Allah'tan rahmet, ailelerine ve tüm (DHA) ailesine başsağlığı dilerim(Serkan Şansever Sungurlu (İHA)

Tüm DHA ailesine başsağlığ dilerim. O kadar üzgünüm ki anlatacak kelime bulamiyorum. Allah sabir versin.(Türkiye Haber Kameramanları Derneği)

Tüm basın camiasının başı sağolsun meslektaşlarımız için büyük bir üzüntü içindeyiz ailesine ve yakınlarına başsağlıgı diliyoruz.(Zap haber Hakkari - Şemdinli yerel haber sitesi çalışanları)

Ölümünün en kısa süresinden önce kendisine gönderdirdiğim haberleri bir bir derleyip yayına almasını sağlayan Doğan Haber Ajansı VAN büromuzun ağabeyi, dostu ve DHAnın gözbebeği sayın Sebahattin(ağabeyimizi)YILMAZ İle Diyarbakır muhabiri meslaktaşımız Cem EMİRin ölümü bizleri derinden etkilemiş, Allahtan rahmet, kederli ailelerine sabır diliyorum. (Azer Demir Şemdinli DHA muhabiri ve Şemdinli haber çalışanları)

Van'da yaşanan deprem sonrasında iki arkadaşımızın hayatını kaybetmesi bizleri derinden üzmüştür. Arkadaşlarımıza allahtan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum.(Erdal Özcan Çorlu Basın Mensupları Derneği Başkanı)

Değerli meslektaşımız, büyüğümüz, 'dayımız' Doğan Haber Ajansı (DHA) Van Büro Muhabiri Sabahattin Yılmaz, ile DHA Diyarbakır Büro muhabiri Cem Emir, Kasım günü meydana gelen 5,6 şiddetirdeki depremde konakladıkları Bayram Oteli'nde enkazı altında kalmışlardı. Meslektaşlarımızın canlı çıkarılması için dua ettik. Ümidimizi son ana kadar kaybetmedik. Ne yazık ki iki arkadaşımızın cenazelerine ulaşıldı. Basın camiası olarak iki meslektaşımızın kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Gözyaşlarımızı içimize değil, yanaklarımızdan süzülmesine izin veriyoruz. Gözyaşlarımız sizin için.

Van basın camiası olarak 'dayı' diye andığımız Sabahattin Abi, 1993 yılından bu yana mesleğimize verdiğin katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Kendine has üslubun, kişiliğin ve sessizliğinle hepimizin kalbinin bir yerinde kendine yer açtın. Yerin kaybolmayacak. Ama aramızdan erken ayrıldın. Meslektaşlarımız Sabahattin Yılmaz ve Cemir mekanlarınız cennet olsun. Sizlere Cenab-ı Hakk'tan rahmet, ailelerine, yakınlarınıza, DHA yönetimine, mesai arkadaşlarına sabırlar diliyoruz.(Vangölü gazeteciler cemiyeti yönetim kurulu)

Değerli meslektaşlarımızın ölüm haberini büyük bir üzüntüyle duyduk. Kendilerine Allahtan rahmet, kederli ailelerine sabır diliyoruz.(Yüksekova Güncel Haber Sitesi Çalışanları)

Çağdaş Gazeteciler Derneği Ağrı Şubesi olarak Van’da deprem sonucu görevleri uğruna şehit düşen meslektaşlarımız Cem Emir ve Sebahattin Yılmaz’a Allah’tan rahmet kederli ailelerine, Doğan Haber Ajansı çalışanlarına ve meslektaşlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.(Çağdaş Gazeteciler Derneği Ağrı Şubesi)

Van'da görevi başında enkaz altında kalarak şehit düşen Sevgili Cem ve Sebahattin'e Allah'tan rahmet diliyoruz..
İki meslektaşımızın ailelerinin, yakınlarının, DHA camiasının ve tüm meslektaşlarımızın başı sağolsun.(Medyafaresi.com)

Van'da yasanan depremde, arkadaşımız Cem Emir ve abimiz Sebahattin Yılmaz'ın görevleri başında hayatlarını kaybetmesi bizleri derinden üzmüştür.Hayatlarını kaybeden meslektaşlarımıza allahtan rahmet, ailelerine ise başsağlığı dileriz.(Trakya Medya Mensupları Derneği başkanı Mehmet YİRUN)

Sevgili DHA meslektaşlarım.Ne yazık ki Cem Emir ve Sebahattin Yılmaz aramızdan ayrıldı, görev şehitleri oldu.Başınız sağolsun.(Xoom-Media Mustafa Yilmaz)

Değerli Dostlarım,

Son zamanlarda meydana gelen hain terör saldırıları ve hemen ardından yaşadığımız Van depremi ile kayıplarımız çok , acımız ise büyük..

Bu ulvi görevde gece-gündüz, yaz-kış, terör, doğal afet demeden haberden habere koşan sizler için yüreklerimiz hopladı önceki gün yaşanan artçı deprem neticesinde.

Nitekim bu gece üzülerek aldığımız Sebahattin Yılmaz ve Cem Emir ‘in acı haberleri sebebiyle şahsım ve grubum adına, DHA ailesi ve merhumlarımızın ailelerine derin bir hüzünle baş sağlığı,merhumlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.(Feyza Ozmen - Rixos Hotels)

Elim olayda kaybettiğiniz arkadaşlarınıza Allahtan rahmet, sizlere de sabır diliyorum. Üzüntünüzü canımla paylaşıyorum. Çünkü, ben de çok şükür gazeteciyim. Hepinizi Allaha emanet ediyorum. Sevgilerimle (Melih Üstkanat gazeteci Antalya)

Sayın DHA camiası, Van'da yaşanan depremde hayatını kaybeden Diyarbakır muhabiriniz Cem Emir için taziyetlerimizi bildiriyor. Merhuma Allahtan rahmet, kederli ailesine ve siz DHA camiasına başsağlığı diliyoruz. En derin saygı ve sevgilerimizle (Ahin GÜNEŞ Urfa Haber İnternet Gazetesi İmtiyaz Sahibi)

Görevleri başında depreme yakalanan iki meslek büyüğü abilerimin mekanı cennet olsun.DHA ailesinin ve tüm basın mensuplarının başı sağolsun.Basın çalışanlarının yıpranma haklarının bile olmadığı şu dönemde bu olay gösteriyor bizlerin nasıl ne şekilde çalıştığımızı.Biz yıpranıyoruz Biz ölüyoruz.(Haber Kameramanı Çağrı Korucu)

İki arkadaşımızın kaybından ötürü sabır ve başsağlığı diliyorum.(Yahya KOÇOĞLU)

Van'da yasanan depremde,is arkadaslarimiz Cem Emir ve Sebahattin Yilmaz'in
gorevleri basinda sehit olduklari haberini aldik ne yazik ki...
Meslektaslarimizin ailelerine vetum DHA ailesine bassagligi dilerim.(Enis Tabak - Kosova / DHA)

Van'da meydana gelen deprem sırasında görevi başında şehit olan meslektaşım ve iş arkadaşım Cem Emir'in mekanı cennet olsun.

Başta Cem’in ailesi olmak üzere, bütün DHA çalışanlarınına başsağlığı dilerim.(Nafiz ALBAYRAK)

Doğan Medya Grubu çalışanı arkadaşımızın görevi başında can verdiğini öğrenmiş bulunuyorum. Başta ailesi, yakınları ve DHA olmak üzere tüm Doğan Medya Grubu çalışanlarının başları sağ olsun. Allah, arkadaşımıza rahmet eylesin.(Halil Yetkinlioğlu)

İki arkadaşımızın kaybından ötürü sabır ve başsağlığı diliyorum.(Aynur Tattersall)

Van'da meydana gelen deprem esnasında görevı başında şehit olan meslektaşlarım Cem Emir' Sebahattin Yılmaz'ın mekanları cennet olsun.
(Yahya Koçoğlu)

Başta aileleri olmak üzere tüm DHA çalışanlarına başsağlığı dilerim.(Fatih ÖZYAR-HOLLANDA)

Enkazdan cansız edenine ulaşılan arkadaşımız Cem'e Allah'tan rahmet, tüm DHA ailesine ise başsağlığı dilerim. (Esma ÇAKIR ROMA)

HEPİMİZİN BAŞISAĞOLSUN,kaybettiğimiz iki arkadasimizin ailelerine Allah'tan sabir diliyorum.(Tolga Gürsoy ALMANYA)

Basın camiası iki gün önce büyük bir depremle sarsıldı. Ölümler oldu ve camiamız çok önemli iki kardeşimizi kaybetti. Bu kayıpların üzüntüsünü en derinden duygularımla yaşıyorum ve hem bize hem de sizlere başsağlığı diliyorum.

Eminim ki onlar bu dünyadan fiziksel olarak ayrılsalar da yapmış oldukları işler ve gerçekleştirmiş oldukları çalışmalar sayesinde hep yaşamaya devam edecekler. Bu iki kardeşimizin bize esin ve ilham kaynağı olması dileğiyle(Necati Tuzcu-Rize)

Van'da görevleri başında iken enkaz altında kalan ve sağ salim kurtulmalarını günlerdir umutla beklediğimiz sevgili Sebahattin Yılmaz ağabey ve Cem Emir kardeşimizin ölüm haberiyle sarsıldık. Başımız sağolsun.
Şahsınızda tüm DHA çalışanlarının, basın camiasının ve merhum meslektaşlarımızın ailelerinin acısını paylaşıyorum. (Tekin ATAY)

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin