Cem Küçük'ün o sözlerine sosyal medyadan tepki yağdı!

Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük katıldığı bir televizyon programında infaz edilecek gazetecilerin listesini verdi.

Google Haberlere Abone ol
Cem Küçük'ün o sözlerine sosyal medyadan tepki yağdı!

HDP İstanbul Milletvekili Garo Paylan'ın yurt dışında yaşayan gazetecilere yönelik suikast girişiminde bulunulacağına dair istihbarat aldığını söylemesinin ardından, Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük'ten tepki toplayan bir açıklama geldi.



Katıldığı bir televizyon programında konuşan Küçük, "Öldür Ekrem Dumanlı, Emrullah Uslu" diyerek infaz listesi verdi. Küçük'ün bu sözleri sosyal medyada büyük bir tepkiyle karşılandı.



İşte, Küçük'ün o açıklaması:



“Adreslerine kadar biliniyor bunlar. Biz de yardım ederiz. Veririz. Kaç tane bunların köpeği varsa. Şimdi diyecekler ki, sana acımıyor adam. Adam senin büyükelçini öldürüyor, vatandaşına havadan kurşun sıkıyor. Buna artık anladığı dilden cevap vermen lazım. Sineye çekeyim ne ya. Ben, bizim tarihimizde sineye çekme diye bir şeyi, bu bizim solcuların bir kısmında ve ezik Müslümanlarda gördüm. Ya sen karşılık, mukavemet versene şuna ya... Üç beşini imha et ne oluyor bakalım. Üç beşinin kafasına sık nasıl korkuyorlar. Öldür şimdi o Ekrem Dumanlı’yı, Emre Uslu’yu… Abdullah Bozkurt, Stockholm’de yaşıyor, ev adresi biliniyor. Var herkesin elinde, devletin elinde var. Öbürleri biliniyor. Amerika’dakiler biliniyor. Emre Uslu’nun nerede oturduğu biliniyor. O İhsan Deniz denilen köpeğin Avustralya’yla Yeni Zelanda arasında nasıl gidip geldiği biliniyor. Kardeşim, üç beşini hallet bak ne oluyor. Ne zaman aklımız başımıza gelecek bizim? Üç kişiyi öldürdükten sonra mı? Üç kişiye suikast yaptıktan sonra mı aklımız başımıza gelecek bizim? Dışarıda MİT’in yetkisi var...”



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin