Cem Küçük'ün ifadesi ortaya çıktı!

Star yazarı Cem Küçük, 14 Ekim'de verdiği ifadesinde kendisini bu sözlerle savunmuş...

Google Haberlere Abone ol
Cem Küçük'ün ifadesi ortaya çıktı!

Radikal'den İsmail Saymaz'ın haberine göre; Star yazarı Cem Küçük'ün, Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan hakkında "İstersek seni sinek gibi ezeriz. Bugüne kadar merhamet ettik de hala hayatta kalabiliyorsun" cümlesinden ötürü geçen 14 Ekim'de şüpheli sıfatıyla ifade verdiği ortaya çıktı.



Küçük, bu cümlesinin "tehdit" değil, "benzetme" ve "mecazi anlamda kullanılmış söz" olduğunu iddia etti. Bu cümlenin geçtiği "Şizofrenik ve PKK'lı bir hırsız portresi:Ahmet Hakan" başlıklı yazısı için de "ironik anlamdaki cümleler" diyerek, kendisini savundu. Küçük, ifadesinde, kendi gazetesinde yayınlanan, "Gezi Parkı gösterileri sırasında Kabataş'ta türbanlı kadına saldırıldığı" yönündeki haberin de kurgu olduğunu belirtti. 



"İroni yaptım"



Star yazarı Cem Küçük, 14 Ekim'de Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nda alınan ifadesinde, Ahmet Hakan'ı geçmişte dünya görüşü bakımdan kendilerine yakın gördüğünü ancak Hakan'ın Hürriyet'e geçtikten sonra görüş değiştirdiğini ifade etti. Küçük, "Şizofrenik ve PKK'lı bir hırsız portresi: Ahmet Hakan" başlıklı yazısını, "İronik anlamdaki cümleler" diye savundu. Hakan'ın, kendisin hakkında suçlayıcı mahiyetteki yazılar yazdığını ileri süren Küçük, "Kendisinin yapmış olduğu eleştiri eylemlerine yönelik biz de kendisini sert bir şekilde eleştirdik" dedi.



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin