Cem Küçük'ten Diyanet'in Atatürk'süz hutbesine destek!

Diyanet'in tartışma yaratan Atatürk'süz hutbesine Küçük'ten destek geldi.

Google Haberlere Abone ol
Cem Küçük'ten Diyanet'in Atatürk'süz hutbesine destek!

Türkiye yazarı Cem Küçük, Diyanet'in 'Atatürk'süz hutbesine' destek vererek "Sinerek, korkarak, pısırıklaşarak sonuç alınmaz. Zaten muhafazakâr/dindarlar genel olarak ürkek yapıdadır. Siz böyle olmayın" dedi.



Cem KÜÇÜK / TÜRKİYE



Atamızı yok sayan Diyanet mi, yoksa HDP'li belediyeler mi?



Bilumum muhalif gazete ve siteler ağlaşıp duruyorlar. Efendim neymiş, "Diyanet 30 Ağustos'ta Atamızı yok saymış." Sanırsınız ki, sanki dini umursuyorlarmış gibi hava estiriyorlar. Gözüne kestirdikleri hedefleri itibarsızlaştırmak için var güçleriyle saldırıyorlar. Valla başarısız da değiller. Algı çalışmalarında verdikleri sınavlar hiç fena değil. Bitirmek istediklerini indiriyorlar.

Şimdi hedeflerinde Diyanet var. Diyanet'in belki eleştirilecek birçok yönü vardır ama dertleri o değil ki. Niye Atamızı anmadın, adını zikretmedin noktasındalar. Madem Atatürk'ü anmak bu kadar önemli, onlar için kıymetli, o zaman soralım:

Kongrelerinde İstiklal Marşı okumayan, Türk bayrağı asmayan HDP'ye iki çift lafınız var mı? Atatürk'ün bırakın A'sını, yanından bile geçmeyen HDP'li siyasetçilere itirazınız var mı? Türk topraklarını alıp kendilerini devlet kurmak isteyen bölücülere itiraz bile edemiyorlar.

Malum HDP, PKK'nın siyasi kanadı. PKK ne derse o oluyor. Bunun Suriye'deki kolu YPG/PYD. Maalesef bazı günler sınırdan şehit haberlerimiz geliyor. Asker, polisimizin şehit olmasının sebebi PKK. KCK'dan emir alıp HDP'li belediyeleri yönetenler onlar. En son devletimiz aldığı bir kararla Van, Mardin ve Diyarbakır belediyelerine kayyum atadı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve geçen yılki Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki aday Muharrem İnce gidip HDP'li siyasetçilere destek oldular. Devletin kararının yanlış olduğunu söylediler. Atatürk'e zerre saygısı olmayan, ayrı devlet kurmak isteyenlere CHP'lilerin bu sevgisinin(!) sebebi nedir acaba?

Diyanet'i eleştiriyorlar tamam ama Atatürk'ten zerre hazzetmeyenlere tek laf etmiyorlar. Çünkü dertleri Atatürk değil, olmadı da. Kendi istedikleri kıvama gelmedikçe herkes hedefleridir. Bunun bilinmesi ve görülmesi lazım.

Bu arada bir not da Diyanet yönetimine: Bakın size 17-25'ten beri saldırıyorlar. Bir önceki Diyanet İşleri Başkanı'nın FETÖ konusunda verdiği sınav berbattı. Şimdi de Atatürk'ü bahane edip saldırıyorlar. Savunmada kaldığınız sürece size daha çok saldıracaklardır. En iyi savunmanın hücum olduğunu unutmayın...

Sinerek, korkarak, pısırıklaşarak sonuç alınmaz. Zaten muhafazakâr/dindarlar genel olarak ürkek yapıdadır. Siz böyle olmayın. Müslüman iyi, merhametli, sakin ama yeri geldiğinde ne kadar cesur olduğunu da göstermelidir. O yüzden size itiraz oldu mu, cevap vermesini bilin!..



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin