Cartoon Network’ün ilk yerli yapım çizgi dizisi Kral Şakir çocuklarla buluştu!

Cartoon Network’ün ilk yerli yapım çizgi dizisi Kral Şakir’in galasında buluştu.

Google Haberlere Abone ol
Cartoon Network’ün ilk yerli yapım çizgi dizisi Kral Şakir çocuklarla buluştu!

Sanat ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri çocuklarıyla beraber, sevilen çocuk kanalı Cartoon Network’ün ilk yerli yapım çizgi dizisi Kral Şakir’in galasında buluştu.



Koca Kafalar ve Fırıldak Ailesi’nin yaratıcısı Varol Yaşaroğlu’nun, bir aslan ailesinin modern şehir hayatında geçen komik, eğlenceli ve maceralarla dolu hayatını anlatan eseri Kral Şakir, izleyenlerden tam not aldı. Kral Şakir’in maceraları 16 Mayıs’tan itibaren hafta içi her gün 17:00’de Cartoon Network’te olacak.



Cartoon Network’ün ilk yerli yapım çizgi dizisi Kral Şakir çocuklarla buluştu!



Özge Ulusoy, Hatice Arslan, Sinem-Mustafa Ceceli, Tanem Sivar, Burak–Cansen Kut, Bennur Gerede, Erdil Yaşaroğlu, Jess Molho, Esra Eron, Fatoş Sarıgül, Elif Gönlüm, Zeynep Turan, Hande Yılmaz, Gökçe Çil, Begüm Tacir, Feraye Tanyolaç, Yeşim Ilıcalı, Berrin Okçu, Beyza Arslan, Begüm Özer, Deniz Alevyılmaz, Sena – Aylin Yılmaz, Yasemin Ahıskalı, Aslı Eksioğlu, Selda Güneş, Vural Yaşaroğlu, İpek Toplusoy’un da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü ismin katıldığı galada, aileler çocuklarıyla birlikte keyifli zaman geçirdiler. Kral Şakir karakterleriyle tanışan çocuklar ise kendileri için oluşturulan özel alanda doyasıya eğlendi.



Kral Şakir’i Cartoon Network ile buluşturan, Koca Kafalar’ın yaratıcısı, Fırıldak Ailesi’nin yapımcısı ve yaratıcısı Varol Yaşaroğlu yarattığı yeni karakterin gördüğü ilgiden memnundu; “Böylesine sevilen bir çocuk kanalı olan Cartoon Network’ün ilk yerli yapım çizgi dizisini hayata geçirdiğimiz için çok mutlu ve gururluyuz. Biz Kral Şakir ve ailesini oluştururken çok eğlendik ve keyif aldık. Umarım çocuklar da aileler de tüm karakterleri en az bizim kadar sever”



Çizgi dizi, Şakir'in babası Remzi ve yakın arkadaşı Fil Necati’nin başlarını belaya sokmalarını, evin annesi Kadriye'nin aileyi bir arada tutma çabasını ve evin en küçük ama en mantıklı üyesi Canan'ın her seferinde bütün sorunları çözmesi ile bu sevimli ailenin günün sonunda rahat bir nefes alabilmesini komik ve eğlenceli bir dille anlatıyor.



Cartoon Network’ün ilk yerli yapım çizgi dizisi Kral Şakir çocuklarla buluştu! - Resim : 2



Ailelerin de çocuklar kadar izlemekten zevk alacağı ve beraber keyifle izleyecekleri Kral Şakir, 16 Mayıs’tan itibaren hafta içi her gün saat 17.00’de Cartoon Network ekranlarında olacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin