Çarpışma dizisinin kadrosuna hangi ünlü oyuncu katıldı?

Show TV'nin Ay Yapım imzalı dizisi Çarpışma'ya taze kan...

Google Haberlere Abone ol
Çarpışma dizisinin kadrosuna hangi ünlü oyuncu katıldı?

Ay Yapım’ın Show TV’de ekrana gelen ve ilgiyle izlenen ‘Çarpışma’ dizisine, ünlü Bulgar oyuncu Ivo Arakov konuk oyuncu olarak katıldı.



‘Çarpışma’nın geçtiğimiz perşembe akşamı yayınlanan 17. bölümünün finalinde ilk kez görünen Ivo Arakov, dizide birkaç bölümde yer alacak ve Rus İnfaz Timi Lideri Ivan Sokurov karakterini canlandıracak.



Hapishanelerde büyümüş, acımasızlığıyla ün salmış, uluslararası bir kara para çetesinin tetikçiliğini yapan Ivan, hem paralarına el koyduğu için Kadir’in (Kıvanç Tatlıtuğ), hem de paralarını kaptırdığı için Veli’nin (Onur Saylak) peşine düşecek. Cansız’la da (Ali Sürmeli) yolu kesişecek olan Ivan, Kadir’i ve Veli’yi öldürmek için kanlı saldırılarda bulunacak.



Çarpışma dizisinin kadrosuna hangi ünlü oyuncu katıldı?



Ivo Arakov kimdir?



Ünlü Bulgar oyuncu Ivo Arakov, ülkesinde başarılı ve popüler bir oyuncu. 30 yaşındaki Ivo Arakov, ‘Company of Heroes’ isimli Hollywood yapımı filmi de içeren pek çok uluslararası projede yer aldı. Arakov, ‘Çarpışma’ dizisinde canlandırdığı Ivan Sokurovkarakterini çok severek oynadığını ve hayranlıkla takip ettiği Türk oyuncularla karşılıklı rol almaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin