Çarpışma dizisinin ilk fragmanı yayınlandı!

Show TV'nin Ay Yapım imzalı dizisi Çarpışma'dan ilk fragman geldi.

Google Haberlere Abone ol
Çarpışma dizisinin ilk fragmanı yayınlandı!

Ay Yapım’ın Show TV’de ekrana gelecek, merakla beklenen yeni dizisi ‘Çarpışma’nın ilk fragmanı yayınlandı.





"Çarpışma dizisinden ilk teaser yayınlandı!" Galerisine Göz At



Kadir üçlü çektiriyor, tribünler coşuyor



Güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici senaryosuyla dikkatleri çeken, izleyicileriyle buluşmak için gün sayan ‘Çarpışma’nın yayınlanan ilk fragmanında; Sarıyer Spor’un tutkulu bir taraftarı ve amigosu olan Kadir (Kıvanç Tatlıtuğ) taraftarlara üçlü çektiriyor ve tribünleri coşturuyor. Kerem de (Alperen Duymaz) tribündeki yerini alıyor. Kadir’in bir çatışmanın, Zeynep’in (Elçin Sangu) muhtemel bir tehlikenin içinde, Veli’nin (Onur Saylak) belki de zamansız bir ziyarette, Cemre’nin (Melisa Aslı Pamuk) araba kullanırken panik halinde görüldüğü sahnelerin yer aldığı fragman, izleyicilerden büyük beğeni topladı ve merak uyandırdı.



"Çarpışma dizisinden kareler" Galerisine Göz At



Başrollerini; Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk’un paylaştıkları ‘Çarpışma’, etkileyici hikayesiyle, Kasım’da Show TV’de başlıyor.



Çarpışma dizisinin ilk fragmanı yayınlandı!Çarpışma dizisinin ilk fragmanı yayınlandı! - Resim : 2Çarpışma dizisinin ilk fragmanı yayınlandı! - Resim : 3Çarpışma dizisinin ilk fragmanı yayınlandı! - Resim : 4


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin